Iepazīšanās portālā viņš bija ielicis svešu bildi...

Vēlējos izstāstīt, kā iepazinos ar savu otro pusīti, stāstu, kas saveda mūs kopā, kaut arī iznākums varēja būt citādāks...

Pēc kāda mēneša satikāmies, tad arī sapratām, ka ir radušās abpusējas jūtas vienam pret otru. Un manā dzimšanas dienā viņš mani bildināja. Autores foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Pēc kāda mēneša satikāmies, tad arī sapratām, ka ir radušās abpusējas jūtas vienam pret otru. Un manā dzimšanas dienā viņš mani bildināja. Autores foto.

Biju reģistrējusies iepazīšanās portālā otrapuse.lv, tur bija iespēja satikt dažādus cilvēkus, gāju uz randiņiem, meklēju savu ideālo vīrieti. Mans sapņu princis bija neliela auguma, sportiskas miesasbūves un ar īsiem matiņiem...

Tad nu meklēju tieši tāda tipa vīrieti, katru reizi, kad tādu atradu, randiņa laikā sapratu, lai arī vizuāli ir mans ideāls, tad emocionāli mums nesaskan. Tad iedomājos, ka varbūt vajadzētu meklēt puisi pēc rakstura, ne ārējā izskata, jo varbūt, ka tad man laimēsies atrast tādu cilvēciņu, ar ko emocionāli man saskanētu. Atradu vienu puisi, pēc foto vienkāršs, pat nekā īpaša. Iedomājos uzrakstīt, viņš man atbildēja, bet mani viņa atbilde pārsteidza, izrādījās, ka tas nebija viņa īstais foto, vārds, uzvārds. Esot ielicis paziņas bildi, tad nu pateica, kā varu viņu atrast draugos. Kad atradu, izrādījās simpātisks puisis ar savu rozīnīti.

Reklāma
Reklāma

Lai arī viņš nebija mans vīrieša ideāls, tomēr man ar viņu bija interesanti, viņam bija laba humora izjūta, viņš bija vecāks par mani, ar dzīves pieredzi. Tā nu mēs sākās sazināties un pēc kāda mēneša satikāmies, tad arī sapratām, ka ir radušās abpusējas jūtas vienam pret otru. Un manā dzimšanas dienā viņš mani bildināja. Nu jau gaidu mazuli no viņa. Esmu laimīga, ka esmu atradusi savu dvēseles radinieku, cilvēciņu, kurā man patīk tik daudzas lietas, īpašības. Pateicoties iepazīšanās portālam ,šis ir stāsts ar laimīgām beigām.

Katru reizi, kad redzu reklāmu tv par šo portālu, manī ir tā kņudoņa un patīkamā sajūta, ka tieši šajā portālā esmu atradusi savu otro pusīti!