Neticēsi! Viena no vīriešu karstākajām seksuālajām vēlmēm

"Daudzos medijos un i-netā lasu par tādu seksa paveidu kā anālā prostatas stimulācija ar vibratoru. Nolēmu pārbaudīt, cik tā ir pieprasīta, tādēļ kādā no seksa portāliem ievietoju sludinājumu, ka vēlos vīrietim ar vibratoru veikt anālo prostatas stimulāciju un novest viņu līdz prostatas orgasmam," par sava eksperimenta plānu raksta mammam.lv/tetiem.lv reģistrēta mamma.

FOTO: Shutterstock.com

"Sākotnēji domāju, ka atsaucība nebūs liela un atrakstīs tikai daži, kuri alksts pēc asākām izjūtām. Taču liels bija mans pārsteigums, ka jau pirmajās desmit minūtēs uz norādīto e-pastu saņēmu vairākus desmitu vēstuļu ar vēlmi īstenot šo manu piedāvājumu, bet dienas beigās vēstuļu skaists bija pāri par 200, un visi rakstītāji pauda vēlmi tikties un piedāvājumu izmēģināt.

Man ir atrakstījuši vairāki simti un diezin vai viņus visus es ar vibratoru spēšu apmierināt. Kā atbildi no vīriešiem saņēmu — esmu gatavs maksāt.

Reklāma
Reklāma

Nākamajā dienā tas pats — e-pastu birums turpinājās, aiznākamajā dienā atkal tas pats, vīrieši kā izsalkuši rakstīja, gribēdami nobaudīt manu piedāvājumu. Kopsumā saņēmu vairāk nekā 600 pieteikumu... Biju pārsteigta par tik milzīgu atsaucību. Rakstītāji bija gan jauni, gan veci — apmēram no 20 - 40 gadiem, precēti un neprecēti, tādi, kas to ir jau provējuši un tādi, kas to vēlējās pamēģināt. Bija pat tādi, kuriem aizrakstīju, ka man ir atrakstījuši vairāki simti un diezin vai viņus visus es ar vibratoru spēšu apmierināt. Kā atbildi no vīriešiem saņēmu — esmu gatavs maksāt. Laikam jau vīriešiem tiešām tur atrodas tas izslavētais G punkts, ja jau viņiem tik ļoti patīk  prostatas stimulācija?