Kurš vainīgs, ja tiek ieņemts bērns, – tas, kurš krāpj, vai tas, ar ko krāpj?

Raksta saturs nav piemērots auditorijai, kas jaunāka par 18 gadu vecumu. 

Uz šo brīdi esmu nonākusi nelielā nesaprašanā, jo šķiet, ka visi šeit, portālā, esošie atbalsta tieši sievietes, kuras ir bijušas šādā situācijā, nezinot visus faktus. Laikam jau nostrādā tas fakts, ka bērns ir pie mātes. Par ko tad ir stāsts?

FOTO: Shutterstock.com

Manā dzīvē ir iestājies neliels melnais posms. Ar draugu esam kopā nu jau pusgadu. Esam uzsākuši savu kopdzīvi un plānojam kopīgu nākotni.  Pirms 3 mēnešiem drauga bijušajai draudzenei, kura, protams, ir precēta sieviete, pieteicās bērns.


Tagad viņa šo bērnu uzdod kā mana drauga bērnu, lai gan tā nav, un viņa pati to labi apzinās un pasniedz šo situāciju tā, it kā vienīgais vainīgais pie visa ir mans draugs. Bet tā jau  laikam ir, ka šādas sievietes nesaprot, ka lai kaut kas notiktu ir nepieciešami divi cilvēki, kā arī neapzinās, ka apdraudēta tiek viņas laulība...


Protams, mans draugs neuzņemsies nekādas saistības, jo nav bērna bioloģiskais tēvs, tomēr pierādījuma tam nav, jo šī sieviete atsakās veikt DNS. Tāpēc šobrīd lielākās bažas ir par to, kā būs tad, kad būsim nodibinājuši paši savu ģimeni, jo šī sieviete vienmēr būs tepat redzes lokā.

Reklāma
Reklāma