Kāpēc tik simpātisks puisis ir pavisam viens?

Tās bija aprīļa beigas. Biju aizbraukusi ciemos pie māsas un man neierasti ilgi nenāca miegs. Tā kā visi jau gulēja, nositu laiku portālā draugiem.lv.

FOTO: Edijs Pālens, http://www.edijsfoto.lv/

Klīdu pa dažādām sadaļām lasot visu, kas šķita interesants. Nolēmu apskatīties on-line, kas zina, varbūt neguļ kāds no draugiem ar ko varētu papļāpāt. Ieraudzīju Riharda profilu. Pat neatcerējos, kāpēc viņš vispār ir manu draugu vidu. Taču viņam zem profila bija uzraksts "pavisam viens". Nolēmu pajautāt, kāpēc tāds simpātisks puisis pavisam viens neguļ vienos naktī. Biju izbrīnīta, ka viņš atbildēja. Tā vārdu pa vārdam sapratām, ka dzīvojam pilsētās, kas atrodas netālu viena no otras un nolēmām satikties. Viņš ieradās kopā ar saviem draugiem, bet es ar draudzeni, lai situācija nebūtu pārāk saspīlēta, turklāt viņš manu draudzeni jau iepriekš pazina.

Nolēmu pajautāt, kāpēc tāds simpātisks puisis pavisam viens neguļ vienos naktī.

Tas bija 1. maijs. Sākumā aizgājām pie jūras kur labu laiku nosēdējam runājot un smejoties. Nevaru noliegt, ka tajā brīdī man likās, ka nekas nesanāks, jo viņš bija ļoti simpātisks, bet sevi par tādu neuzskatīju. Viss mainījās, kad viņš uzaicināja mūs visus pie viņa pasēdēt. Tas izvērtās par ļoti jautru vakaru. Visi draugi ap pieciem rītā jau bija aizmiguši, taču mēs nosēdējam runājot līdz septiņiem. Kad mūs ar draudzeni aizveda mājās, biju pārliecināta, ka zvans nesekos, lai gan sapratāmies gandrīz ideāli. Liels bija mans izbrīns, kad zvanu tomēr sagaidīju. Biju stāvā sajūsma. Mēs bijām un esam patiešām iemīlējušies. Nu jau kopa esam divus gadus un deviņus mēnešus. 13.septembrī saderinājāmies un tagad gaidām piemērotu brīdi, lai apprecētos. Tāds, lūk, stāsts un tā mūs kopā saveda tieši draugiem.lv portāls.:)

Iesūtījusi Ieva Bērziņa, stāstu konkursa Mēs iepazināmies draugiem.lv dalībniece

Reklāma
Reklāma

VISUS KONKURSA STĀSTUS LASI ŠEIT!

UZMANĪBU! Konkursam papildināti noteikumi!