Iepazīšanās stāsts. Kādā valodā es drīkstu tev rakstīt?

Kādā skaistā rudens dienā draugiem.lv saņēmu vēstuli. Tajā brīdī biju skolā. Vēstulē puisis pajautāja – kādā valodā es drīkstu Tev rakstīt? Viņš nebija latvietis, tādēļ tik interesants pirmais jautājums.

Foto no Tatjanas personīgā arhīva

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Foto no Tatjanas personīgā arhīva

Es atbildēju, un tā mēs sākām sarakstīties. Ieraugot viņa bildi draugos, vairs nespēju par viņu nedomāt. Visu laiku gribējās saņemt no viņa kādu ziņu, dzirdēt viņa balsi, jo balss viņam ir fantastiska. Satikāmies jau nākamajā dienā – 2006.gada 6.oktobrī. Saruna bija ļoti atraisīta, bez mulsuma, visu laiku skatījāmies viens otram acīs. Tikšanās ilga vairāk kā stundu, un tik ļoti negribējās no viņa šķirties...

 

Visi šaubījās un teica, ka internetā īstu mīlestību atrast nevar, bet nu izrādījās otrādi!

Un tā aizsākās mūsu draudzība. Satikāmies brīvdienās, jo viņš strādāja, es mācījos 12. klasē un dzīvoju citā pilsētā. Pēc tam bija ziedi, tikšanās, braucieni, iepazīšanās ar draugiem. Par draugiem tiešām varu teikt – īsti draugi, kas nelaimē vienmēr palīdzēs un atbalstīs!!!
Pēc mazliet vairāk kā pusgada pārcēlos pie viņa, viss bija super, pat neticēju, ka tas vispār ir iespējams. Visi šaubījās un teica, ka internetā īstu mīlestību atrast nevar, bet nu izrādījās otrādi!

 

Reklāma
Reklāma

... ticējām, ka mūsu mazulis mūs sargās no debesīm, un kad būs pienācis īstais laiks, Dieviņš mūs iepriecinās.

 

Plānojām mūsu dzīvi tālāk, dzimtas turpinājumu. Pieteicās bērniņš, bija liels prieks, bet sākumā mīļotajam neko neteicu, jo gribēju būt droša, ka viss ir ok. Un tad nāca asaras – ārpusdzemdes grūtniecība, kura jāpārtrauc. No ārsta braucu vienās asarās mājās, nezināju, ko lai dara, kā lai to pasaka mīļotajam. Nākamā nedēļa bija jāpavada slimnīcā, draugs ļoti pārdzīvoja, ticējām, ka mūsu mazulis mūs sargās no debesīm, un kad būs pienācis īstais laiks, Dieviņš mūs iepriecinās. Bēdas mūs satuvināja, un līdz šai dienai esam kopā – nu jau gandrīz četrus gadus.
Mīļie, ticiet, ka arī savu laimi var atrast pilnīgi to negaidot – tāda lieta, kā internets var savest kopā divas mīlošas sirdis!
Mēs esam tilts pāri Mūžībai, arka virs jūras, radīti mūsu priekam, izzinādami dzīves noslēpumus, izvēlēdamies nelaimes, metot izaicinājumu neticamām iespējām, vēl un vēlreiz sevi pārbaudīdami, mācīdamies mīlestību un mīlestību, un MĪLESTĪBU!

Tatjana un Jurijs, stāstu konkursa Mēs iepazināmies draugiem.lv dalībniece

VISUS KONKURSA STĀSTUS LASI UN VĒRTĒ ŠEIT!