Ko latvieši vēlas darīt kopā ar mīļoto? Apkopojam atbildes!

Ģimene ir tik stipra, cik laimīgi jūtas vecāki, jo tieši viņi veido ģimenes pamatu. Mīlestība ir kaut kas īpašs, sargājams un lolojams. Lai tas izdotos, ir jāiegulda zināmas pūles. Un labā ziņa, ka pūles ir patīkamas, jo dod iespēju pavadīt laiku kopā. Esam apkopojuši, ko latviešu pāriem patīk darīt kopā. 

TOP augšgalā ir ceļošana gan pa Latviju, gan tālāki izbraucieni.

FOTO: Shutterstock.com

TOP augšgalā ir ceļošana gan pa Latviju, gan tālāki izbraucieni.

Mēs, Latvijas vecāku organizācija “Mammamuntetiem.lv, aicinām sabiedrību vairot domu par to, ka ģimene ir vērtība un tā ir tik stipra, cik laimīgi ir vecāki. Lai viens otram atgādinātu, ka ikdienā jārūpējas par savām pāra attiecībām, ne tikai rosinājām ievietot tematisku foto vai video savā sociālo tīklu kontā, pievienojot tēmturi #MīlaRestart, bet arī aicinot piedalīties konkursā un dalīties pārdomās, kas ir tās lietas, ko patīk darīt kopā ar mīļoto cilvēku. Lūk, atbildes apkopotā veidā!

 

Izrādās, latviešiem ļoti patīk sportiskas aktivitātes svaigā gaisā, piemēram, slēpošana, slidošana un snovbords ziemā, skriešana, riteņbraukšana, skrituļošana un peldēšana vasarā. Īpaši izceltas medības, makšķerēšana un sēņošana. Pie vissezonas izklaidēm pieskaitāmas garas pastaigas pa mežiem, pludmalēm ar suni vai bez, arī riteņbraukšana. Patīk arī garāki pārgājieni, kad var realizēt arī fotografēšanu. Sarakstā parādās arī aktivitātes telpās, piemēram, boulings, galda teniss, kopīga sporta zāles apmeklēšana un jogas nodarbības. Pāri kopā labprāt dodas ārpus mājas, lai vērotu sporta spēles. TOP augšgalā ir ceļošana gan pa Latviju, gan tālāki izbraucieni. 

Starp citām atbildēm izcēlās arī atpūta ar praktisku ievirzi – puķu audzēšana, tomātu audzēšana un zāles pļaušana, kopīgs mājas remonts. 

No rāmākām atpūtas formām latvieši priekšroku dod pirts un spa baudām. 

Starp citām atbildēm izcēlās arī atpūta ar praktisku ievirzi – puķu audzēšana, tomātu audzēšana un zāles pļaušana, kopīgs mājas remonts. 

Atbildēs lasām, ka latvieši ir lieli kultūras mīļotāji. Viņi labprāt ne tikai apmeklē teātri, koncertus un kino, bet paši ir aktīvi dejotāji un dziedātāji. 

Reizēm latvieši labāk pavada laiku mājās, nesteidzīgi baudot dzīvi, laiski vārtoties pa gultu un malkojot vīnu. Jā, var arī nesteidzīgi gatavot kopīgas maltītes un rotaļāties ar bērniem. 

Taču galvenais secinājums ir viens – nav svarīgi, ko. Galvenais – kopā!

 

Reklāma
Reklāma

LASI ARĪ: Krīze attiecībās. Iet pie speciālista vai cīnīties pašam?

Viens otru aizvainojam, kritizējam un plēšamies. Kā pareizi strīdēties, lai uzlabotos attiecības

Ko darīt, kad attiecībām piezogas rutīna?

Vīra un sievas sarunāšanās ABC. Kā pateikt, lai neaizvainotu?

 

Akcija “#MīlaRestart. Iemīlies no jauna!”
Ģimene ir tik stipra, cik laimīgi jūtas vecāki, jo tieši viņi veido ģimenes pamatu. Taču cik bieži ikdienas rutīnā vecāki atceras par savām – vīra un sievas – attiecībām, to veidošanu un stiprināšanu? Par tuvām, mīļām sarunām un smiekliem, kultūras pasākumu apmeklēšanu, randiņiem? Lai pāriem atgādinātu, ka mīlestība ir kas īpašs, sargājams un lolojams, Latvijas vecāku organizācija “Mammamuntetiem.lv” aicina iesaistīties pāra attiecību stiprināšanas akcijā “#MīlaRestart. Iemīlies no jauna!”. Akcija sākās 14.02.2018., un tās ietvaros ikviens aicināts, ievietojot tematisku foto vai video savā sociālo tīklu kontā, pievienot tēmturi #MīlaRestart.

MīlaRestart