Jēkabs Rēdlihs ar sievu izmanto katru iespēju izbaudīt divvientulību

Pāriem ikdienas skrējienā ir svarīgi veltīt laiku partnerim un uz brīdi visu citu atstāt otrajā plānā, tādējādi novērtējot un izbaudot mīļotā cilvēka klātbūtni.
Jēkabs Rēdlihs ar sievu izmanto katru iespēju izbaudīt divvientulību

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Ieva un Jēkabs Rēdlihi vienmēr cenšas atrast laiku, lai pabūtu divatā – pārsteigtu viens otru ar kādu gardumu, kopīgi atpūšoties pašu pirtī. “Mēs pirtī piekopjam tradīciju – nerunāt sliktu, mēs drīzāk paklusējam, baudot viens otra kompāniju, vai apspriežam pozitīvas lietas. Lai sajustos laimīgs, pietiek tikai ar mīļotā cilvēka pieskārienu, mierīgo skatienu un apskāvienu, kopā ejot pirtī vai sēžot uz terases zem zvaigžņotās debess un baudot divvientulību. Tie ir brīži, kad mēs varam vēlreiz novērtēt cilvēku, kas mums ir blakus,” stāsta hokejists Jēkabs Rēdlihs.

 

 

Reklāma
Reklāma

Aicinot Latvijas ģimenes pavadīt vairāk laiku kopā, Rēdlihu, Kaukuļu, Tomsonu, Frolovu ģimenes un tautā iemīļotais aktieris un pasaku ierunātājs Gunārs Placēns dalās savās ģimenes tradīcijās. Kopīgi pavadīts laiks un regulāri piekoptas tradīcijas ir viens no būtiskākajiem laimīgas gimenes priekšnossacījumiem, to pierāda ne tikai šīs ģimenes, bet arī "Amigo iniciatīvas Laimīgām ģimenēm" veiktā Latvijas iedzīvotāju laimes un ģimenes tradīciju mērījuma "Amigo laimes indekss" rezultāti. Tradīcijas var būt dažādas – mantotas no paaudzes paaudzē vai pašu atklātas un izdomātas, tādas, kurām ir vajadzīga nopietna sagatavošanās, vai tādas, ko var realizēt spontāni . Otram veltīta neviltota uzmanība – arī šāda pavisam maza lieta padara attiecības saticīgākas un laimīgākas.