Aida Tomsona azartiskā ģimene aizraujas ar galda spēlēm

Ir aktivitātes, kas bērnus gan izklaidē, gan arī viņiem kaut ko iemāca, un viena no tādām ir galda spēļu spēlēšana. Latvijas Radio žurnālista Aida Tomsona ģimene ir ļoti azartiska.
Aida Tomsona azartiskā ģimene aizraujas ar galda spēlēm

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Aidis kopā ar trīs dēliem un sievu katrā brīvā brīdī spēlē kādu no iemīļotākajām spēlēm. “Sākotnēji spēlējām spēles divatā ar sievu, bet kopš mums ir bērni, arī viņi ir ierauti galda spēļu pasaulē. Manuprāt, tās viņiem iemāca būt godīgiem un attīsta domāšanu. Lai gan katrs spēlējam kā individualitāte, vienlaikus jūtamies kā komanda,” teic Aida Tomsona sieva Tatjana. Abi vecāki uzsver, ka pats vērtīgākais ir kopā pavadītais laiks – braucot ar riteņiem, ravējot dārzu vai spēlējot spēles. Tādējādi viņi labāk iepazīst viens otra raksturu un prasmes un jautri pavada laiku. 

 

 

Reklāma
Reklāma

Aicinot Latvijas ģimenes pavadīt vairāk laiku kopā, Rēdlihu, Kaukuļu, Tomsonu, Frolovu ģimenes un tautā iemīļotais aktieris un pasaku ierunātājs Gunārs Placēns dalās savās ģimenes tradīcijās. Kopīgi pavadīts laiks un regulāri piekoptas tradīcijas ir viens no būtiskākajiem laimīgas gimenes priekšnossacījumiem, to pierāda ne tikai šīs ģimenes, bet arī "Amigo iniciatīvas Laimīgām ģimenēm" veiktā Latvijas iedzīvotāju laimes un ģimenes tradīciju mērījuma "Amigo laimes indekss" rezultāti. Tradīcijas var būt dažādas – mantotas no paaudzes paaudzē vai pašu atklātas un izdomātas, tādas, kurām ir vajadzīga nopietna sagatavošanās, vai tādas, ko var realizēt spontāni . Otram veltīta neviltota uzmanība – arī šāda pavisam maza lieta padara attiecības saticīgākas un laimīgākas.