Telefons izmazgāts veļas mazgājamā mašīnā? Arī tavā mājā tā ir gadījies? Pastāsti par to mums un laimē balvu 50 EUR vērtībā no Samsung

Piedalies jautrā foto stāstiņu konkursā „Mans bērns uzdarbojas telefonā” - kopīgi izveidosim jautrāko stāstu buķeti! Uzvarētājam balva 50 EUR vērtībā no Samsung Galaxy S5.

Un kādus nedarbus ar tevu telefonu ir sastrādājis tavs bērns?

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Un kādus nedarbus ar tevu telefonu ir sastrādājis tavs bērns?

Šķiet, ikvienai mammai un tētim, kam ir mobilais tālrunis, pūrā ir kāds stāsts par bērna izdarībām ar telefonu. Sūti savu pastāstiņu līdz 5. maijam uz redakcija@mammam.lv! Lūk, kādam no vecākiem izdevies savu telefonu atrast veļas mazgājamā mašīnā!

Mammu, es netīšām iemetu telefonu dubļos un gribēju to tikai izmazgāt!

Mēs bijām beidzot devušies ārpus pilsētas - uz laukiem pie vecvecākiem. Naktī bija kārtīgi lijis, tomēr no rīta spīdēja silta saulīte. Mans mazais dēlēns, kuram ir seši gadi, kā jau parasti bija paņēmis manu telefonu, to nevienam nepasakot, un devies izklaidē pa pļavu. Pēc pāris stundām sāku meklēt savu telefonu, nevarēju to atrast. Biju pamatīgi satraukusies. Un tad mans mazais saka: "Mammu, es gribēju tikai kā labāk. Es zinu, ka visu, ko es nosmērēju, tu vienmēr liec  veļas mazgājamā mašīnā un izmazgā. Un tad atkal viss ir labi. Šoreiz es nosmērēju tavu telefonu - netīšām iekrita dubļainā peļķē, un gribēju tikai kā labāk." 

 

Piedalies arī tu konkursā un iesūti mums foršus pastāstiņus par bērna nedarbiem ar tavu telefonu!

Reklāma
Reklāma

 

Konkursu organizē Samsung Galaxy S5

Samsung Galaxy S5 tālrunī ir bērniem īpaši izstrādāta Kids Mode vide, kura ir kā smilšu kaste, kurā pieejamas tikai pašiem jaunākajiem paredzētās funkcijas, piemēram, atraktīvas zīmēšanas un dziedāšanas spēles u.c. Vecākus iepriecinās fakts, ka no Kids Mode izkļūt var tikai ar PIN kodu, tātad bērns nejauši nepiekļūs e-pastiem, sociālajiem tīkliem vai kontaktiem. Turpretī IP 67 sertifikāts padara tālruni drošu pret putekļiem un iekrišanu ūdenī vai smilšu kastē.