Tas ļoti sāp - man gribas bērniņu, bet draugs no šīs tēmas izvairās

"Esmu 20 gadus veca sieviete, dzīvojam ar draugu vairāk nekā 3 gadus, ir sava mājvieta. Abi strādājam, kopējie ienākumi apmēram varētu būt ap 600 ls. Vēlos bērniņu no cilvēka, kurš, es zinu, būs ideāls tēvs, kāds man nekad nav bijis, bet mans vīrietis nevēlas, pat reizēm izvairās, līdz kamēr tas noved pie pamatīgiem strīdiem. Es nespēju naktīs gulēt, man nav par ko smaidīt, jo sirdī tāds tukšums parādījies," savu sirdsāpīti portālam mammamuntetiem.lv uztic Dace. 

Es nespēju naktīs gulēt, man nav par ko smaidīt, jo sirdī tāds tukšums parādījies. Tās sajūtas ir neaprakstāmas, jūtos nodota. Man ir  apnicis būt divatā, tas klusums mājās. Tik ļoti vēlos bērniņu, atzīstas portāla lasītāja Dace.

FOTO: Dana Romaņuka, http://www.photokidz.lv/

Es nespēju naktīs gulēt, man nav par ko smaidīt, jo sirdī tāds tukšums parādījies. Tās sajūtas ir neaprakstāmas, jūtos nodota. Man ir apnicis būt divatā, tas klusums mājās. Tik ļoti vēlos bērniņu, atzīstas portāla lasītāja Dace.

 

"Esmu diezgan saprātīga sieviete, man ļoti patīk bērniņi, kā ieraugu viņus, vienkārši izskūstu. Es ļoti mīlu savu vīrieti, viņš vienmēr rupējas par mani, lai man viss būtu, nedzīvojam finansiāli ne slikti, ne baigi labi. Es esmu 100% pārliecināta par savām jūtām, un nekad šo vīrieti nevēlos pazaudēt, bet es ļoti vēlos bērniņu, ļoti, no visas sirds, gribu to mūsu mīlestības augli, gribu piedzīvot tās sajūtas. Par bērniem diezgan daudz zinu, arī par zīdaiņiem. Vēlos bērniņu no cilvēka, kurš, es zinu, būs ideāls tēvs, kāds man nekad nav bijis, bet mans vīrietis nevēlas, pat reizēm izvairās, līdz kamēr tas noved pie pamatīgiem strīdiem.

Es neredzu nākotni bez bērniem. Tas ir kā nodzīvot tukšu dzīvi

Es nespēju naktīs gulēt, man nav par ko smaidīt, jo sirdī tāds tukšums parādījies. Tās sajūtas ir neaprakstāmas, jūtos nodota. Man ir  apnicis būt divatā, tas klusums mājās utt! Man sirds vai lūzt pušu, ka redzu - visām manām draudzenēm jau ir nodibināta ģimene, ir bērniņš, kurš vienmēr mīlēs tevi tādu, kāds tu esi. Manuprāt, bērniņš tā ir liela dāvana šajā pasaulē, tas ir tavs mīlestības auglis, tas ir tavs miesīgs bērns, tā ir tava dzīve, tava nākotne, un godīgi sakot, es neredzu nākotni bez bērniem. Tas ir kā nodzīvot tukšu dzīvi, jo nav nekādas lielākas vērtības par kārtīgu, saturīgu, kopīgu, mīlošu ģimeni! Tas mūsdienas ir retums!

Reklāma
Reklāma

Draugs tik pārmet man, ka mēs to nevaram atļauties. Bet kad tad varēs atļauties? Kad būs tā nauda vairāk? 

Mans vīrietis ir nopietns cilvēks, nedzer, neballējas apkārt, bet bērnus vai nu negrib, vai nu šobrīd nevēlās, lai gan nav teicis, ka šobrīd nevēlās! Vispār neko nekad neatbild par bērniem, tik pārmet man, ka mēs to nevaram atļauties. Bet kad tad varēs atļauties? Kad būs tā nauda vairāk? Reizēm cilvēkiem naudas vienmēr ir par maz. Tad man ir jautājums, kā izdzīvo tie, kam kopējie ienākumi ir 200-300ls? Asaras vien katru dienu jāizjūt, jo nezinu, ko darīt, vai kādam tā ir bijis? Varbūt es esmu vainīga, ka vēlos to bērnu!? Lūdzu padalieties ar savām domām par manu situāciju".