Ar patiesu sirds siltumu radītas lietas. Pabijām invalīdu biedrības organizētajā tirdziņā!

Šonedēļ Rīgas Daugavas sporta namā notiek Latvijas Invalīdu biedrības organizētais Ziemassvētku tirdziņš. Tur ikviens var iegādāties lielas vai mazas dāvaniņas, kas radītas ar īpašu sirsnību. Arī mēs - portāls mammamuntetiem.lv šodien tur pabijām.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

 

Tirdziņā var iegādāties adītus cimdus, zeķes - visdažādākajās krāsu gammās un rakstos, šalles - biezas, plānas - adītas un tamborētas, čībiņas lieliem un maziem. Mazuļiem darinātas jaciņas un cepurītes, mammām un tētiem - džemperus, vestes un jakas.

Iepatikās lapsiņšalle. Domājams, tādu labprāt nēsātu ikviens bērns.

Apbrīnojama ir to cilvēku pacietība un izdoma, darinot šos rokdarbus! Īpaši iepatikās tamborētās rotaļllietas. Piemēram, Karlsonam uz muguras propellers izskatījās tik īsts! Neiedomājami - kāda roku veiklība nepieciešama šādam darbiņam.

Tāpat plašā klāstā ir tamborētas sedziņas, eglīšu mantiņas, eņģelīši un dažādas zvaigznītes. Arī dažādā tehnikā pašdarinātas apsveikuma kartītes iegādājamas turpat.

Cilvēki ar īpašām vajadzībām izgatavojuši arī atslēgu piekariņus no jūras izskalotiem koka prauliem, uzgleznojuši mazas glezniņas, kas var rotāt tavu mājokli. Nopērkami arī laimes pakavi, kas nesīs svētību tev un tavai ģimenei, dažādu augu tēmas visdažādākajām dzīves situācijām.

Reklāma
Reklāma

 

Kā allaž, arī šogad tirdziņā nopērkami pinumi - groziņi, salvešu turētāji, cibiņas, grāmatzīmītes. Plašā klāstā arī virtuves piederumi - koka lāpstiņas, dakšiņas, dēlīši, stampiņas, nazīši. Šodien tirdziņš darbjas otro dienu. pabijām tur dienas viducī un bijām patīkami pārsteigti par lielo apmeklētību. Kā novēroja mammamuntetiem.lv, visvairāk cilv;eku iegādājās zeķes, cimdus, čības, tamborētus eņģelīšus, zvaniņus un sedziņas. Piemēram, tamborēto rotaļlietu pārdevēja pastāstīja, ka vakar zvēriņu bijis daudz vairāk - izpirkts jau. Tas patiesi priecē. Cilvēki, apmeklējot šo tirdziņu, var "nošaut divus zaķus" uzreiz - iegādāties saviem mīļajiem Ziemassvētku dāvaniņas un palīdzēt cilvēkiem, kuriem šajā dzīvē tik viegli neklājas un katrs latiņš ir ļoti svarīgs.

 

 

Autors: mammamuntetiem.lv