Nauda man ir jādiedelē. Tas viss sāk ietekmēt seksuālo dzīvi

Viņš uzgrūž visu uz maniem pleciem, nauda man ir jādiedelē viņam, jo viņš nemaksā neko, izņemot paņemtos ātros kredītus. Viņš iedod 90 Ls pārtikai un pasaka, ka viņam vairāk nav un viss. Šis viss sāk ietekmēt mūsu seksuālo dzīvi. Viņš labāk ilgāk paguļ, nekā pievērš uzmanīu man, forumā raksta kāda mammamuntetiem.lv lasītāja.

Esmu mēģinājusi ar viņu runāt, ka kaut kas nav kārtībā, ka man gribas sajust mīļumu un kādēļ viņš ir tā mainījies.

FOTO: Evita Knospiņa, http://www.lotart.lv

Esmu mēģinājusi ar viņu runāt, ka kaut kas nav kārtībā, ka man gribas sajust mīļumu un kādēļ viņš ir tā mainījies.

 

Man sirsniņā daudz kas sakrājies, pat nezinu, ar ko sākt. Man ir praktiski 22 gadi. Man ir 1,7 gadus vecs brīnišķīgs dēliņš. Manam vīrietim ir 24 gadi. Sapazināmies tusiņā, sākām satikties, pastaigāties, tad es pārvācos un sākām sarakstīties ar sms, šad tad aizbraucām viens pie otra.

 

Pēc gada paliku stāvoklī. Katru mēnesi apvaicājās, vai viss kārtībā. Kopā nedzīvojām, kamēr mazais nepiedzima. Piedzima mazais un pēc nedēļas mans vīrietis ieradās ar mugursomu un lielu lāci rokās. Jautāju, cik ilgi viņš paliks, bet viņš atbildēja, ka nav nekur jāsteidzas.

 

Viņu nesatrauc tas, ka esmu noskumusi, bļauju, trakoju vai pat raudu.

 

Ar mazo nekad īpaši nav spēlējies. Viņam intresē vairāk dators vai TV. Sākumā viņš bija atvērts, jautrs puisis, bet kopš sākām dzīvot kopā, ir mainījies par 180 grādiem - palicis auksts, nejūtīgs un mazrunīgs un ļoti neizlēmīgs.

 

Esmu mēģinājusi ar viņu runāt, ka kaut kas nav kārtībā, ka man gribas sajust mīļumu un kādēļ viņš ir tā mainījies, bet viņš vienkārši neatbild neko vai arī pasaka, ka nezinu un viss.

Reklāma
Reklāma

 

Viņš labāk ilgāk paguļ, nekā pievērš uzmanību man.

 

Viņu nesatrauc tas, ka esmu noskumusi, bļauju, trakoju vai pat raudu. Viņš uzgrūž visu uz maniem pleciem, nauda man ir jādiedelē viņam, jo viņš nemaksā neko, izņemot paņemtos ātros kredītus, ko viņš pats paņēma, kamēr nestrādāja. Viņš iedod 90 latus pārtikai un pasaka, ka viņam vairā nav un viss. Tālāk viņam nekas neinteresē, ko un kā es taisīšu - galvenais, lai ledusskapis pilns.

 

Šis viss sāk ietekmēt mūsu seksuālo dzīvi. Viņš labāk ilgāk paguļ, nekā pievērš uzmanību man. Esmu izmisumā, jo nezinu, kā tālāk rīkoties, jo viņš pilnībā atsakās runāt par atiecībām vai naudu.

 

Jaunās sieviete sirdsdēstu stāstu var lasīt šeit: http://www.mammamuntetiem.lv/forum/21431/sirsninjaa-daudz-kas-sakraajies/