Fantāzijas pilna fotosesijas bēbim. FOTO

Aizmiguši mazulīši turpina spēlēties savā sapņu pasaulē – tāds ir šo foto vēstījums. Idejas autori ir kādi jaunie vecāki no Kalifornijas - fotogrāfe Anna Eftimija (Anna Eftimie) un viņas vīrs. Par vizuāli krāšņo projektu, kuram nu mākslinieku pāris saņem daudzus pasūtījumus, ģimenes portālam mammamuntetiem.lv stāsta pati idejas radītāja Anna Eftimija. 
Puisēnam Serbanam attēlā ir tikai 5 dienas, un līdz ar šo foto zēna vecākiem negaidīti radās burvīgs projekts - Piedzīvojumu tāfele. Foto: Anna Eftimie, www.cutemomentsphotography.com.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Puisēnam Serbanam attēlā ir tikai 5 dienas, un līdz ar šo foto zēna vecākiem negaidīti radās burvīgs projekts - "Piedzīvojumu tāfele". Foto: Anna Eftimie, www.cutemomentsphotography.com.

 

Nesen internetā manu uzmanību piesaistīja skaistas, radošas fotogrāfijas -  uz tāfeles aizmidzis jaundzimis bērniņš, un apkārt uzzīmēta it kā viņa sapņu pasaule. Publikācijā uzzināju, ka foto autore ir kāda fotogrāfe, māmiņa Anna Eftimija (33) no Kalifornijas, un es kā mammamuntetiem.lv veidotāja uzrunāju viņu intervijai.

 

Anna priecīgi atsaucās, izstāstot, ka arī pati bērnību ir pavadījusi Eiropā, un saņemt novērtējumu no visdažādākajām pasaules valstīm, viņai rada lielu gandarījumu. 

 

“Gribu uzsvērt, ka plikus mazulīšus mēs nekad neguldām uz aukstas, cietas tāfeles virsmas, un nevienam to neiesaku darīt. Bērniņiem apakšā vienmēr paklājam ko mīkstu – šim nolūkam esam pagatavojuši mazus spilventiņus,” ar šo norādi fotogrāfe Anna Eftimija sāk sarunu ar ģimeņu organizāciju mammamuntetiem.lv. Kad foto uzņemts, visas liekās detaļas bildes apstrādes laikā tiek noņemtas. 

 

Skaties krāšņos foto!

Mammamuntetiem.lv, jaundzimušais

Par ko gan sapņo jaundzimušie? 

mammamuntetiem.lv, bērnu foto.

Fotogrāfes dēls Serbans piedzīvojumu meklētāja lomā.

Reklāma
Reklāma

Mammamuntetiem.lv, topošajiem vecākiem

Mazais ekstrēmists rāda baisu triku - lēcienu ar skrituļdēli pāri meža zvēriņiem.

 

"Kad gaidīju otro mazulīti, mēs ar vīru gudrojām īpašu veidu, kā citiem paziņot par bērniņa piedzimšanu. Mēs bijām izskatījuši daudzas jo daudzas fotogrāfijas – dažas no tām bija tiešām mīlīgas, citas pārsteidzošas, taču neviena nebija tik atšķirīga un īpaša, kādu vēlējāmies mēs. Abi ar vīru esam uzauguši Eiropā, kur katrs bērns zina mītu par to, ka bērniņus atnes stārķis, un nolēmām izmantot šo pastāstu," atklāj fotogrāfe. 

"Kādu dienu vīrs pārradās mājās ar skaidru ideju – ar krītu uz tāfeles uzzīmēt stārķi, kas nes bērniņu. Un tā arī darījām! Uzņemtais foto ar stārķi un mazuli mūsu ģimenē, radu un draugu lokā kļuva tik populārs, ka nolēmām radīt vēl vienu, vēl vienu un daudzas citas bildes, līdz tapa mūsu projekts - “Piedzīvojumu tāfele”.

Katrā attēlā apkārt mūsu aizmigušajam dēlam ar krītu uzbūrām citu pasauli, citu stāstu. Parasti zīmējumu autors ir mans vīrs, es fotografēju – mēs esam brīnišķīga komanda. 

Mammamuntetiem.lv, jaunajiem vecākiem.

Attēlā ar zīmēto stārķi mūsu dēls Serbans ir piecas dienas vecs, savukārt bildē, kurā atainotas kāzas zem ūdens – trīs mēneši. Bet nu mēs fotografējam arī citus bērnus, un visdažādākajos vecumos – līdz pat sešiem gadiem! Kā tas iespējams? Jā, mums ir milzīga tāfele!"

 

 

Autore: Inga Akmentiņa-Smildziņa, mammamuntetiem.lv vadītāja

Foto: Anna Eftimie, www.cutemomentsphotography.com