Vīrs pat bučas nedod, ja neprasu

"Man ir problēmas ar vīru! Zinu, ka pie šīs situācijas esmu vainīga arī es. Esmu precējusies gandrīz gadu, bet dzīvoju kopā 5 gadus. Mums ir arī meitiņa 9 mēnešus veca. Vīrs man nepievērš uzmanību, maz pavada laiku ar meitu. Vīrs pat bučas man nedod, ja nepaprasu, kur nu vēl runājot par samīļošanu," portālam mammamuntetiem.lv sūdzas kāda sieviete.

Bet es nesaņemu neko no vīra, lai sajustos kā sieviete. Un, ja viņam nav jāstrādā, tātad tā ir viņa brīvdiena. Bet kā tad ir ar mani, man brīvdienu nav???

FOTO: Dana Romaņuka, http://www.photokidz.lv/

Bet es nesaņemu neko no vīra, lai sajustos kā sieviete. Un, ja viņam nav jāstrādā, tātad tā ir viņa brīvdiena. Bet kā tad ir ar mani, man brīvdienu nav???

"Sveiki visiem! Man ir problēmas ar vīru! Zinu, ka pie šīs situācijas esmu vainīga arī es. Esmu precējusies gandrīz gadu, bet dzīvoju kopā 5 gadus. Mums ir arī meitiņa 9 mēnešus veca. Vīrs man nepievērš uzmanību, maz pavada laiku ar meitu. Vīrs pat bučas man nedod, ja nepaprasu, kur nu vēl runājot par samīļošanu! Es pati sēžu mājās ar bērnu un daru visus sievas un mātes pienākumus. Laiku viņš ar mani arī nepavada, ja viņam ir brīvas dienas. Tad viņš to dienu labāk pavada mājas, pie datora sēžot, internetā, nekā kaut vai iziet arā ar mani un meitu!

Mēs pat gribējām šķirties, bet devām sev vēl vienu iespēju, bet sāku domāt, vai tam ir jēga?

Sekss mums arī ir diezgan reti! Agrāk es kašķējos un piekasījos pie katra sīkuma, bet tagad es jau kādu laiku esmu mainījusies, bet no viņa puses nekādas izmaiņas, viņš kāds ir, tāds ir. Mēs pat gribējām šķirties, bet devām sev vēl vienu iespēju, bet sāku domāt, vai tam ir jēga? Es vīru ļoti mīlu.

Bet es nesaņemu neko no vīra, lai sajustos kā sieviete.

Reklāma
Reklāma

Vienu reizi vīram teicu, ka vēlos atpūsties no ikdienas. Aiziet ar draudzenēm iedzert, atpūsties, kaut ko padarīt, bet viņš man atbildēja, ka man ir pienākumi, un bērns ir par mazu, lai viņu atstātu ar tēvu un bēz mātes. Viņš pats ļoti maz pavada laiku ar bērnu. Agrāk man bija pašai jādod rokās bērns, lai viņš viņu paņemtu klēpī, tagad vismaz mazā rāpo un, kad tētis atnāk mājās, mazā ātri rāpo pie tēta un tad nākas paņemt viņu rokās. Bet es nesaņemu neko no vīra, lai sajustos kā sieviete. Un, ja viņam nav jāstrādā, tātad tā ir viņa brīvdiena. Bet kā tad ir ar mani, man brīvdienu nav??? Palīdziet man! Brīžam gribas aiziet no vīra."