Lai sapnis piepildītos, mūsu ģimenei nācās kopā daudz pārdzīvot

 

 "Kā jau katras sievietes sapnis, arī man un manai ģimenei, bija bērniņa ienakšana ģimenē. Lai šis sapnis piepildītos, mūsu ģimenei nācās kopā pārdzīvot dzīves sagādatās grūtības," raksta portāla lasītāja Santara, Māmiņdienas stāstu konkursa “Par ko sapņo sievietes” dalībniece.
Foto: Laura Bārdiņa. Modelei nav saistības ar raksta saturu.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Foto: Laura Bārdiņa. Modelei nav saistības ar raksta saturu.

Mēs vēl bijām diezgan jauni, kad mūsu ģimenē pieteicās pirmais bērniņš. 1999.gada 24.jūnijā, tieši uz Jāņiem - 4.300 kg svars un 59 cm augums, piedzima puika. Kaut nedaudz apjukuši, taču jutāmies paši laimīgakie vecāki.Tā gadiem ejot, mazais ķipars jau bija sasniedzis piecu gadu vecumu, kad mēs nolēmām par vēl viena bērniņa ienākšanu mūsu ģimenē.

Tad sākās lielākas grūtības un pardzīvojumi.

Ļoti ilgi nevarēju palikt stāvoklī. Nomainīti tika visādi ārsti, veiktas visādas analīzes, dzerti dažnedažādi vitamīni. Slēdziens: viss kārtībā, mēģiniet vēl.

Tā pavisam negaidot, 2009.gadā, uz Ziemassvetkiem vīram paziņoju par to, ka esmu stavoklī. Par to, ka ir pieteicies bērniņš, ļoti nopriecājās arī dēliņš. Ļoti gaidījām šī bērniņa ienākšanu mūsu ģimenē.

 

Kad mūsu laimi un priekus parsteidza ļoti drūma vēsts. Divpadsmitajā nedēļā bērniņam bija apstājušies sirds puksti.Tik  sāpīgi bija dzirdēt no ārsta vārdus:"Tā mēdz notikt, mēģiniet vēl."

 

Atnākot mājās no ārsta, likās, ka visa pasaule ir apstājusies. Kā to pateikt vīram, kā to uztvers dēlēns? Kurš tik ilgi gaidīja māsiņas vai brālīša parādīšanos. Vīram šoks, bērnam asaras. Likās, ka vairs sliktāk nemēdz būt. Līdz pēdējam mirklim nespēju noticēt, ka šī mazā sirsniņa vairs nepukst. Sākās sāpes un bija jādodas uz slimnīcu, kur saskāros ar tik sliktu attieksmi, it kā es uz slimnīcu dotos katru dienu ar šādu problēmu. Tā jau visu dvēseli plosa šī nelaime, un vēl tāda attieksme.

Bija nepieciešams ilgs laiks kamēr dvēseles sāpes sāka mazināties.

 

Reklāma
Reklāma

Bet, sapņi tomer piepildās!!!

Tā 2012.gada 15.oktobrī mūsu sapnis piepildijās. Piedzima meitiņa - 3.940 kg svars un 55 cm augums.

 

Galvenais lai ir sapņi, tad arī būs kam piepildīties".

 

Iesūtījusi Santara, Māmiņdienas stāstu konkursa “Par ko sapņo sievietes” dalībniece

 

Piedalies Māmiņdienas stāstu konkursā "Par ko sapņo sievietes?" arī Tu!

Māmiņdienas stāstu konkursa balvās:

ielūgumi uz itāliešu dziedātāja Toto Cutugno koncertu

dāvanu kartes Ls 20 vērtībā suši restorānā "Sushi & Wok "