Mūsdienīgi aizkari bērnistabām

Lai radītu bērnistabā patīkamu vidi, liela nozīme ir aizkariem un dažādiem stila elementiem.

Publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Publicitātes foto.

Rotaļīgi audumi bērnistabu logiem
Tekstila ražotāja "Création Baumann" audumu kolekciju bērnistabām raksturo mūsdienīgi dizaini ar košu krāsu punktiem, svītrām un šarmanti zīmētiem dzīvnieciņu attēliem.

Kolekcijā atrodami plānie, biezie un pilnībā aptumšojošie aizkaru audumi. Tie ir mazgājami, viegli kopjami un, kas ļoti būtiski, neuzliesmojoši!

Audumi ir ideāli piemēroti ne tikai mājas videi, bet arī bērnu medicīnas aprūpes iestādēm, bērnudārziem un skolām. Ikvienu kolekcijas atsevišķo dizainu ir viegli kombinēt ar pārējiem.
 

Audumu aplikācijas bērnistabām
Rūpējoties par bērnu prieku, Šveices audumu ražotājs Création Baumann kolekcijā GECKO piedāvā vairākas audumu aplikācijas bērnistabām par dažādām tēmām.
GECKO ir novatorisks un īpašs materiāls logu noformējumiem un stikla stapsienām. Pateicoties pašlīpošajam pārklājumam uz materiāla aizmugurējās virsmas, GECKO vienā mirklī pielīp gludām stikla virsmām un var tikt lietots daudzas reizes.

   
Auduma aplikācijas „ZOO“ un „AQUARIO“
Pateicoties atšķirīgajām formām, ļauj attēlot dažādus dzīvnieciņus, kas ar savām harmoniskajām krāsām atdzīvinās jebkuras bērnistabas interjeru un sniegs mazuļiem daudz radoša prieka.


 
Auduma aplikācija „CREATIVO“
Šī aplikācija dod iespēju darboties radoši - izgudrot jebkādas iedomātas formas, izgrieziet tās un sakārtojiet pēc patikas uz gludas stikla virsmas. Apvienot tās attēlos vai auduma rakstos. Fantāzijai nav nekādu robežu.


 
Auduma aplikācija „PUZZLE“
Aplikācija piedāvā unikālus un oriģinālus attēlus un rakstus, kurus iespējams izveidot no parastām kubveida formām. Iztēle un atjautība – tas arī ir viss, kas nepieciešams, lai iedvestu dzīvību stingrās ģeometriskās formās un līdz ar to arī interjerā.

GECKO tekstila aplikācijas iespējams uzklāt atkal un atkal (nezaudējot pielipšanas spēju), lai krāsas un formas nekļūtu apnicīgas.  Materiālam ir iespējamas dažādas krāsas un struktūras, turklāt to var tīrīt. Esiet radoši un eksperimentējiet!

Raksts tapis sadarbībā ar SIA KATE tekstila dizaineri Kristīni Vēju
Salons KATE, Rīgā, Nīcgales 18a,
www.kate.lv

Reklāma
Reklāma