Velux jumta logi – mazāk trokšņa un vairāk saules

Jau daudzus gadus Velux ražo jumta logus, kas nodrošina dienas gaismu un svaigu gaisu. Tagad piedāvājumā ir arī logu gatavie komplekti - Velux produktu komplekti dažāda veida mansarda telpām un interjera stiliem. Katrā komplektā paredzēti izstrādājumi aizsardzībai pret karstumu, troksni un insektiem. 

Pavasaris ir klāt - laiks mainīt logus! Velux logu komplektā paredzēti izstrādājumi aizsardzībai pret karstumu, troksni un insektiem.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Pavasaris ir klāt - laiks mainīt logus! Velux logu komplektā paredzēti izstrādājumi aizsardzībai pret karstumu, troksni un insektiem.

 

Gatavi komplekti - tas ir vienkārši un skaisti. Jumta logi sniedz ne tikai daudz gaismas un svaiga gaisa, bet arī ļauj baudīt plašumu. Slīpumā ievietotās ailes papildina telpu apdari. Dažāda veida logu un žalūziju kombinācijas kļūs par ikviena interjera īpašo "rozīnīti". Komplektā ietilpst viss nepieciešamais pareizai montāžai.

 

Visu komplektu logos tiek izmantotas drošas un energoefektīvas stikla paketes, kas saglabā siltumu. Logu montāžas aprīkojums ļauj veikt ātru un kvalitatīvu logu ievietošanu, tādejādi pasargājot telpas no aukstuma un mitruma.

 

Visi gatavie komplekti ir atšķirīgi, taču katrs no tiem ir veidots tā, lai Jūsu mājoklis jebkurā gadalaikā būtu gaišs un omulīgs. Nav nepieciešams detalizēti apgūt visu mūsu sortimentu un raizēties, vai, veicot pasūtījumu, Jūs neesat kaut ko aizmirsuši. Vienkārši izvēlaties kādu no gatavajiem Velux komplektiem.

 

Velux pozitīvu enerģiju redz kā 4 savstarpēji saistītus elementus:

Dienas Gaisma. Salīdzinot vienāda izmēra jumta logus ar vertikālajiem logiem, var secināt, ka jumta logs telpā nodrošina divreiz vairāk dienas gaismas. Tas ne tikai uzlabo dzīves kvalitāti, bet arī ļauj samazināt elektroenerģijas patēriņu telpas apgaismošanai.

 

Svaigs gaiss. Labi vēdināts mājoklis samazinās alerģiju risku cilvēkiem, kā arī pelējuma parādīšanos telpās ar paaugstinātu mitrumu. Patentētā Velux ventilācija nodrošina patīkami svaigu gaisu gan dienā, gan naktī, kas īpaši nozīmīgi ir gadījumā, ja telpās mitinās bērni.

 

Bezmaksas enerģija. Velux produkti var nodrošināt būtisku enerģijas papildinājumu, mērot, cik daudz saules enerģijas ieplūst pa stikla paketi.

 

Pilnīgs komforts. Iekštelpu komforts ir svarīgs dzīves kvalitātes nodrošināšanai. Izvēlaties sev piemērotākas žalūzijas un saulessargus, lai regulētu saules daudzumu telpās.


Velux saulessargi un ruļļveida slēģi nodrošina aizsardzību no saules karstuma, neļaujot saules stariem uzkarsēt stikla paketi, tādejādi samazinot karstuma ieplūšanu iekštelpās. 

Energoefektīvi risinājumi:

Pa logu ienākošā bezmaksas enerģija

Energoefektīvi logi tiek izmantoti, lai samazinātu siltumzudumu, kā rezultātā tiek panākta enerģijas ekonomija apkures sezonas laikā. Vienlaicīgi logi var arī saražot bezmaksas enerģiju. Velux jumta logi atkarībā no stikla paketes izvēles saražo noteiktu siltuma apjomu. Tas notiek, kad saule saskaras ar stikla paketi, kā rezultātā bezmaksas enerģijas veidā no āra ienākošais siltums sasilda istabu arī ziemas aukstajās dienās. Attiecības starp siltumu, kas ienāk un iziet caur logu, tiek saukta par enerģijas apmaiņas līdzsvaru.

Lai optimizētu enerģijas apmaiņas līdzsvaru un dienas gaismas ieplūšanu telpās, logus ir ieteicams aprīkot ar slēģiem vai žalūzijām, kas dod iespēju regulēt iekštelpu klimatu atkarībā no dienas stundas un gada laika.

 

Aizsardzība no saules radītā karstuma

Lai optimizētu iekštelpu klimatu un enerģijas patēriņu, logus ir ieteicams aprīkot ar slēģiem un žalūzijām. Velux saulessargi un ruļļveida slēģi nodrošina aizsardzību no saules karstuma, neļaujot saules stariem uzkarsēt stikla paketi, tādejādi samazinot karstuma ieplūšanu iekštelpās. Salīdzinot ar jumta logiem, kas nav aprīkoti ar aksesuāriem aizsardzībai no saules, Velux saulessargi samazina karstumu iekštelpās līdz pat 90%, bet ruļļveida slēģi līdz pat 95%

Reklāma
Reklāma

 

Efektīva siltumizolācija ziemā

Velux jumta logi ir aprīkoti ar energoefektīvām stikla paketēm, tādejādi nodrošinot labu siltumizolāciju. Izvēloties kādu no Velux gatavajiem komplektiem, kurā noteikti ir iekļauts arī izolācijas komplekts BDX, varat būt droši – siltums iekštelpās saglabāsies arī ziemā. Aprīkojot Velux jumta logu ar oriģinālajām Velux žalūzijām vai slēģiem, ir iespējams panākt ievērojamu papildu siltumizolācijas efektu.

 

Skaties Velux jumta logu bilžu galeriju!

Velux žalūzijas papildu siltumizolācijai

Domājot par energoefektivitāti, ir nepieciešams kontrolēt gan telpās ieplūstošo siltumu, gan neizbēgamos siltuma zudumus. Ļaujiet saulei sasildīt Jūsu māju dienas laikā. Savukārt naktī, izmantojiet slēģus un žalūzijas, lai noturētu siltumu iekštelpās. Tādā veidā varēsit samazināt savu apkures rēķinu.

 

Vairāk dienas gaismas, svaigs gaiss un pilnīgs komforts

Velux jumta logus, slēģus un žalūzijas var kontrolēt ar tālvadības pults palīdzību. Ar to jūs varat pilnībā kontrolēt iekštelpu klimatu un programmēt sistēmu, kas uzturēs Jūsu mājoklī pozitīvu enerģiju.

 

Ar Velux gatavo komplektu cenām skati šeit.

Individuālo produktu cenas skati šeit.

Budžeta klases jumta logu OKPOL (cenas sākot no Ls 89!) cenas skati šeit.

 

AKOLAT - būvmateriālu interneta veikals piedāvā iegādāties visu nepieciešamo mansarda stāva labiekārtošanai: 

Fakro bēniņu kāpnes

Dolle bēniņu kāpnes

Ģipškartona konstrukcijas

Metāla jumtu materiālus

Rockwool akmens vati

Pretvēja izolācijas plātnes

OSB-3 Kokskaidu plātnes

Finieris jeb saplāksnis

 

Vairāk uzzini www.akolat.lv