Skaistas un drošas lietas bērnistabai

Nobrāzti ceļgali un elkoņi, uzsisti puni vai zilumi ir neatņemama bērnības sastāvdaļa. Līdz ar bērnu augšanu, aug arī viņu ziņkārība, aktivitātes un intereses, kas bieži noved pie dažāda rakstura traumām.

Foto no www.ikea.com.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Foto no www.ikea.com.

Bērns ik dienu pavada aktīvi, jo izzina vidi tam apkārt un izmēģina jaunas vēl nepiedzīvotas un nezināmas lietas, tāpēc ir svarīgi, lai bērna nakts miers būtu ciešs un salds, kam savukārt ir nepieciešams tieši bērniem piemērotas gultiņas, matrači un citi bērna istabas elementi (piemēram istabas apgaismojums).

 

Bērnu drošībai – augstākā prioritāte!

Bērnu drošību vienmēr ir IKEA augstākā prioritāte. IKEA produkti ir izstrādāti un pārbaudīti, lai tie atbilstu visām spēkā esošajām drošības prasībām valstīs, tai skaitā visās Eiropas Savienības valstīs, kur IKEA produkti tiek pārdoti. IKEA produkti tiek pārbaudīti akreditētās testēšanas laboratorijās Zviedrijā un citviet pasaulē. IKEA ir izstrādājusi produktu sēriju gan mazuļiem, gan lielākiem bērniem, kas ietver rotaļlietas, mēbeles, drošības risinājumus mājā un citas bērnistabas iekārtošanai nepieciešamās lietas (t.sk. paklājus, aizkarus, žalūzijas, gultas veļu, traukus, u.c.), kā arī mazuļiem nepieciešamās lietas (pārtinamie galdiņi, redeļu gultiņas, matracīši, barošanas krēsliņi, dažādi attīstības centri, gultas veļa, kombinezoni, u.c.) kā arī produktu sēriju (drošības risinājumus), kas nepieciešama lai Jūsu mājokli padarītu Jūsu mazulim drošu.

Bieži vien mēs runājam par bērna drošību uz ielas, bērnudārzā vai skolā, spēļu laukumos vai automašīnās, bet aizmirstam parūpēties par drošību mājās.

Jūsu bērnu drošība

Bieži vien mēs runājam par bērna drošību uz ielas, bērnudārzā vai skolā, spēļu laukumos vai automašīnās, bet aizmirstam parūpēties par drošību mājās. Vecāki ne vienmēr spēj iedomāties par visām iespējamajām nelaimēm, kuras var piemeklēt bērnu atrodoties mājās, bet par to ir padomājis IKEA, vadoties no gadu gaitā uzkrātās pieredzes.

 

SKATIES BILŽU GALERIJU!

 

Reklāma
Reklāma

Lai Jūsu mājoklis būtu drošs Jūsu mazulim, IKEA Jums piedāvā stūru bamperus (aizsargus), kas samazinās risku Jūsu mazulim savainoties ar stūru asajām malām, jo bērnu savainošanās pret galdu un citu mēbeļu stūriem ir bieža parādība, bet to ir iespējams novērst izmantojot aizsargus, durvju atbalstus, kas nofiksēs durvis konkrētā stāvoklī un samazina risku, ka Jūsu mazulis ievērs savus pirkstiņus, atvilkņu fiksatorus, kas samazinās risku, ka Jūsu mazulis piekļūs atvilkņu saturam (tai skaitā bērnam nevēlamām lietām, kā piemēram medikamentiem) vai ievērs pirkstiņus, drošības vārtiņus, kas pasargās no tā, ka Jūsu mazulis iekļūs nevajadzīgās viņam telpās vai nokāpšanas/uzkāpšanas pa kāpnēm, nedrīkst aizmirst arī par kontaktligzdām, kas bērnam var būt ļoti bīstamas, arī tām ir radīti speciāli aizsargi kā arī daudz citus produktus Jūsu mazuļa drošībai. IKEA radītie drošības risinājumi ir viegli uzstādāmi un tikpat vienkārši noņemami, tie nesabojās Jūsu mēbeles, stenderes vai kontaktligzdas.

IKEA produktu klāstā ir daudz un dažādi risinājumi, kā iekārtot Jūsu bērna istabu no bērna dzimšanas brīža, kā arī laika gaitā bērnam augot un attīstoties, un mainoties viņa aktivitātēm un interesēm.

Jūsu bērna istaba

Jūsu bērna istabai ir jāmainās un jāaug līdz ar bērnu un tā vajadzībām un interesēm. Pirmais istabas iekārtojums būtu jāmaina jau 6 līdz 12 mēnešu vecumā, kad bērns sāk rāpot un/vai staigāt. Nākamā parādās vajadzība pēc galdiņa – ap divu gadu vecumu, kad bērnam sāk rasties interese par zīmēšanu, līmēšanu vai vēlmi ēst pašam pie sava galdiņa un sēžot pašam savā krēsliņā. Ap trim līdz četriem gadiem bērniem patīk dažādas mājiņas, ložņājamas vietas, teltis, caurules, slidkalniņi kaktiņi, stūrīši, līdz ar to arī viņa istabai ir jābūt piemērotai šādām aktivitātēm.. Lielākas pārmaiņas istabā būtu nepieciešamas, sākoties skolas gaitām, – rakstāmgalds, plaukti, varbūt lielāka gulta un skapis, kā arī ar skolas gaidām saistīta atribūtika – grāmatu plaukti, speciāls apgaismojums rakstāmgaldam, tāfele, skaitāmkauliņi un tematiskie elementi. IKEA produktu klāstā ir daudz un dažādi risinājumi, kā iekārtot Jūsu bērna istabu no bērna dzimšanas brīža, kā arī laika gaitā bērnam augot un attīstoties, un mainoties viņa aktivitātēm un interesēm. Speciāli bērniem radītas mēbeles – gultas, krēsli galdi, skapji, plaukti, mantu kastes, apgaismes ķermeņi, grīdas segumi, attīstošās rotaļlietas, mājiņas, ložņājamas teltis un caurules, un drošības risinājumi, lai istabas iekārtojums pasargātu bērnu no nevēlamām traumām – viss, kas nepieciešams tieši Jūsu bērna vajadzībām un interesēm. IKEA piedāvātais rotaļlietu, mēbeļu, drošības risinājumu un citu bērnam nepieciešamo lietu klāsts atbilsts augstākās kvalitātes standartiem, kas ietver gan kvalitatīvus un veselīgus materiālus, stabilitātes pārbaudes, gan mūsdienīgu dizainu, kas saglabājis klasiskas iezīmes un ietver dažādas krāsu izvēles iespējas un iederēsies ikvienā interjerā, kā arī viegla kopšana un 100% pozitīvas vecāku atsauksmes no tiem, kas izmēģinājuši IKEA.


SIA Jūsu Mājai piedāvā iegādāties visu nepieciešamo Jūsu bērnam, lai viņa ikdiena mājās būtu droša, interesanta un krāsaina.

Piegāde

Izvēlies preci no IKEA kataloga un sūti savu pasūtījumu uz jusumajai@jusumajai.lv. Pasūtīto IKEA mēbeļu piegāde notiek reizi 2 nedēļās vai pēc vienošanās. Piegādes izmaksas ārpus Rīgas robežām ir atkarīgas no piegādes attāluma un piegādājamo preču apjoma. Ir iespējams preces piegādāt, izmantojot kurjerpasta pakalpojumus. Piegādes izmaksas sedz klients. Rīgas robežās Jūsu pasūtītās IKEA preces tiks piegādātas līdz Jūsu
mājas durvīm bez maksas.

Ja zini, ko vēlies, raksti uz jusumajai@jusumajai.lv un sarēķināsim piegādes izmaksas.

Preces cena tiek aprēķināta katalogā norādīto cenu PLN reizinot ar 0,23 Ls. Tā ir gala cena, kas ietver preci un tās piegādi Rīgas robežās. Piemēram: 399,99PLN×0,23 Ls = 92 Ls – preces gala cena un piegādes izmaksas.

 

Par SIA Jūsu Mājai

SIA Jūsu Mājai piedāvā ikvienam no Jums savu mājokli papildināt ar IKEA. Gribi jaunu dīvānu, plauktu, gultu vai varbūt aizkarus, gleznas vai traukus? To visu tieši Tev piedāvā SIA Jūsu Mājai. Tu izvēlies un mēs īstenojam tavas idejas, ieceres un vēlmes. Ar IKEA un SIA Jūsu Mājai tas ir vienkārši, jo IKEA piedāvā kvalitatīvas, moderna dizaina mājas preces, kas iederēsies ikvienā interjerā – no klasikas līdz avangardam un galvenais – par ikvienam
pieejamajām cenām.

Ieskaties: www.jusumajai.lv