Pujats teic, ka neprecētiem sekss ir aizliedzams

Katoļu kardināls Jānis Pujats kārtējo reizi nācis klajā ar savām „seksa atklāsmēm”. Viņš uzskata, ka sekss starp neprecētiem cilvēkiem ir absolūti aizliedzams, raksta portāls www.kasjauns.lv.

FOTO: Arturs Šulcs

Intervijā portālam diena.lv Pujats uzsver, ka seksuālās attiecības ir garantēts tikai precētiem ļaudīm. Pārējiem tas ir absolūts tabu.. Tai pašā laikā kardināls gan norāda, ka neprecētie par seksu var saņemt tikai „informāciju”. Tomēr neatbildēts paliek jautājums, kur šo informāciju, lai iegūst, jo kardināls uzreiz sāk kritizēt masu informācijas līdzekļus – gan televīziju, gan žurnālus, kuri pārāk bieži pēdējo pāris desmitu gadu laikā esot pievērsušies „seksa elementam”.
Pujats arī mazliet pieskaras pedofilijas skandāliem, kuri pēdējā laikā satricinājuši katoļu baznīcu. Vācijā esot noķerti daži desmiti prieteru – pedofilu, bet tas salīdzinoši ar 15 000 pedofilu lietām, kas ir ierosinātas Vācijas prokuratūrā tāds „sīkums” vien ir, aizrāda garīdznieks. Pie tam par priesteru seksa skandāliem arī it kā sabiedrībai nevajadzētu zināt, jo tas esot „grēksūdzes noslēpums”.

 

NOSKATIES INTERVIJAS VIDEO!
http://www.youtube.com/watch?v=C4pgQL6jkOE&feature=player_embedded

 

Reklāma
Reklāma


Avots: www.kasjauns.lv