5 dienas bez elektrības

"Biju kļūdījusies un laicīgi nenorēķinājos par elektrību, likvidējoties pasta nodaļai, nesaņēmu brīdinājuma vēstuli, kā rezultātā mūsu ģimenei tika atslēgta elektroenerģija," raksta Inga Mauriņa.

FOTO: Aleksandrs Ivanovs

Vienojos ar Latvenergo par samaksas veikšanu, tomēr atbilde par elektroenerģijas pieslēgšanu sākotnēji bija šokējoša, jo speciālistu noslogotības dēļ bez elektrības pavadījām 5 garas dienas.
Sākumā visi bijām noskumuši, dusmīgi un nervozi! Kad sapratām, ka nekas nav maināms, sākām domāt, kā pavadīt savu brīvo laiku. Un izrādās mums bija tik daudz iespēju!
Mūsu ģimene pēc ilgiem laikiem kopīgi gatavoja vakariņas un smējās, spēlēja kārtis, staigāja pa skaisto parku un izrunāja daudzas sirsniņā sakrājušās lietas, likās esma pavisam cita ģimene, daudz laimīgāka un mīļāka!
Pēc elektoenreģijas pieslēgšanas kļuvu ļoti skumīga, jo sapratu, ka viss atkal atgriezīsies vecajās sliedēs, pārnākot no darba mamma gatavos vakariņas, šūs un gludinās veļu, bet vīrs ar bērniem uz maiņām skatīsies televīziju, klausīsies radio un spēlēs datorspēles.


Zinu, ka daudzus tas sākotnēji varētu biedēt, bet es arī Jums visiem novēlu tik skaisti pavadīt nedēļu, jo tikai tādā veidā mēs saprotam, cik ļoti mēs sevi un savus mīļos apzogam, jo esam atkarīgi no tik daudzajiem pakalpojumu sniedzējiem!
 

 

Reklāma
Reklāma

Iesūtījusi: Inga Mauriņa, konkursa Kāds ir tavs „zaļais” ieteikums? dalībniece