"Norwex" – brīnumlupatiņas un organiskā kosmētika!

Ikviens, kas saprot savas izvēles ietekmi uz veselību un apkārtējo vidi, arvien vairāk izvēlas dabiskus produktus. Norwex piedāvā pirmšķirīgus produktus, kas ir ekoloģiski un novērtēti pēc to kvalitātes īpašībām.

Publicitātes foto

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Publicitātes foto


Ar Norwex Jūs neieelpojat, nesaskaraties un neuzņemat nekāda veida ķimikālijas, tiek radīts tīrāks mikroklimats un samazināts alergēnu daudzums. Antibakteriālā mikrošķiedra likvidē putekļus, netīrumus un taukainas vielas no visām virsmām, un to var paveikt tikai ar ūdeni, neizmantojot ķīmiskos tīrīšanas līdzekļus. Mūsu ādas kopšanas līdzekļi ir Ecocert sertificēti.

Ir ļoti svarīgi saglabāt neskartu apkārtējo vidi nākamajām paaudzēm. Ar Norwex Jums ir iespēja saudzēt apkārtējo vidi un sekot līdzi ģimenes labsajūtai un veselībai.

Norwex uzņēmumā svarīgākais ir cilvēks. Mēs piedāvājam iespēju pelnīt, veidot pašam savu karjeru, būt noteicējam par savu laiku un naudu.

Katram ir savs iemesls, lai pievienotos Norwex komandai.  

Laipni lūdzam Norwex pasaulē!

Ja esi gatavs iepazīt Norwex tuvāk un izmēģināt produktus, konsultants labprāt dosies pie Jums un Jūsu draugiem, ar prezentāciju un sniegs vērtīgus padomus par to pielietošanu. Izbaudiet patīkami pavadītu laiku kopā ar draugiem un veiksmīgas prezentācijas gadījumā saņemiet bezmaksas bonusus. Lai pieteiktu prezentāciju vai veiktu pasūtījumu sazinies ar savu konsultantu, ja tev vēl tāda nav, zvani mums!

Ar Norwex produkciju vari iepazīties www.norwex.lv

 

/REKLĀMAS PROJEKTS/

Reklāma
Reklāma