Kombuļu soliste Inese iemīlējusies nigērietī. Vīrs Inesi smagi piekāvis

Kombuļu soliste Inese Cibuļska atklāj, ka viņas laulība ir uz izjukšanas robežas. Attiecības ar vīru Ēriku ir beigušās, un Ineses sirds pieder nigērietim Maiklam, raksta portāls www.kasjauns.lv. Skaties arī video un foto!

 Ineses iecerētais nigērietis Maikls Benkss. Foto: no personīgā arhīva

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Ineses iecerētais nigērietis Maikls Benkss. Foto: no personīgā arhīva

Kolorītās grupas Kombuļi soliste Inese Cibuļska, kas popularitāti ieguva šovā Zelta talanti, neslēpj, ka viņas attiecības ar vīru Ēriku ir būtībā izjukušas. Desmit gadus viņš morāli terorizējis sievu, kā arī ne vienreiz vien pacēlis pret viņu roku. „Viņš mani ir piekāvis arī tā, ka vairākas reizes esmu bijusi uz gultas,” stāsta Inese, piebilstot: lai arī ar vīru dzīvo zem viena jumta, pārim sen jau vairs nav seksuālu attiecību.

Viņš mani ir piekāvis arī tā, ka vairākas reizes esmu bijusi uz gultas.


Ēriks ir 25 gadus vecāks par Inesi, un desmit gadu ilgajā laulībā viņiem piedzimuši četri bērni, no kuriem vecākajam ir septiņi, bet jaunākajam trīs gadi. Tagad dziedātāja stāsta, ka kopā ar Ēriku jutusies kā būrī iesprostots putns, kas vēlas izlauzties brīvībā un pacelties spārnos. „Pēc visa pārciestā man šobrīd ir vajadzīgs psihologs vai jauna mīlestībā,” atzīst savdabīgā dziedātāja.
Nesen portālā draugiem.lv Inese iepazinusies ar Nigērijas pilsoni Maiklu Benksu (31), kurš dzīvo un mācās Ēģiptē par satelīta speciālistu. Tieši Maiklu šobrīd Inese sauc par savu jauno mīlestību. „Sirds jūt, ja tas ir man lemts cilvēks — tas nāk īstajā brīdī un īstajā laikā. Un šobrīd laime nāk un paņem mani aiz rokas,” ir pārliecināta Inese.

Melnādainais jauneklis Inesi atradis, pateicoties viņas dziesmām, kas ievietotas portālā draugiem.lv un youtube.com, un radījušas interesi par dziedātāju. Inese stāsta, ka pirmo reizi viņas dzīvē ir uzradies cilvēks, kas patiesi interesējas par to, kā klājas viņai un viņas bērniem. Abi ļoti bieži sazvanoties arī pa tālruni, taču, tā kā Inese skolā apguvusi vācu valodu un viņas angļu valodas zināšanas vēl neesot tik spēcīgas, — tad pārsvarā runājot Maikls. Inese savas jūtas apliecina arī nigērieša albumā draugiem.lv portālā, kur angļu valodā raksta — „Tu esi mana dzīve, tu esi mans eņģelis” un „Manu eņģeli — kā es tevi mīlu!” Pašreiz abi sarunājuši, ka Maikls būšot viņas angļu valodas skolotājs, bet viņa mācīšot viņam mūziku.

Pirmo reizi viņas dzīvē ir uzradies cilvēks, kas patiesi interesējas par to, kā klājas viņai un viņas bērniem.

Reklāma
Reklāma


Inese piebilst: viņa ļoti cer, ka rozā briļļu periods jau ir beidzies un tagad viss esot reāli. Viņa izsaka gatavību aizceļot no Latvijas kopā ar jauno mīlestību un bērniem, kuri jau esot informēti par mammas jauno aizraušanos. Dziedātāja pati ir patīkami saviļņota par šādu likteņa pavērsienu: „Man šobrīd ir tāds dvēseles stāvoklis, kad gribas aizbēgt no visa! Esmu uzaicinājusi viņu ciemos, un šobrīd Maikls gatavo formalitātes, lai nokārtotu visus dokumentus, kas ļautu viņam iebraukt Latvijā.” Vaicāta, vai līdz ar to tiks pielikts punkts viņas solokarjerai, Inese atbild noliedzoši un apgalvo, ka ir apņēmības pilna turpināt iesākto arī aiz Latvijas robežām.
Jāpiebilst, ka Maiklam Benksam par latvietēm un Latviju ir īpaša interese — portālā draugiem.lv viņš ir draugos ar vairākām latviešu sievietēm un iesaistījies arī domubiedru grupā Latvia. Jācer, ka virtuāli romantiskais sakars ar Kombuļu solisti Inesi Cibuļsku nav šā Nigērijas puiša viltīgs mēģinājums, apprecot latvieti, visvienkāršākajā un ērtākajā veidā iekļūt Eiropas Savienībā...

BILŽU GALERIJU SKATI ŠEIT!

VIDEO: Kombuļu uzstāšanās šovā Zelta talanti


Autore: Žanete Zariņa, www.kasjauns.lv