Ērts priekšnams – mājas vizītkarte

Neaizmirsīsim, dāmas un kungi, ka ziema ir pārbaudījumu laiks. Jo īpaši priekšnamiem. Iedomājieties – virsdrēbēs ieslīguši pakaramie, ragaviņu, slēpju un citu ziemas prieku piederumu kaudze uz grīdas, kūstoša sniega lāmas zem slapjiem apaviem... Vai turpināt? Mūsuprāt, nevajag. Šādā ainā nelabprāt noraugās pat cilvēki ar stipriem nerviem. Taču ja jūsu priekšnams būtu iekārtots pareizi, ar ergonomiskām mēbelēm, nekāds haoss nepastāvētu.

Publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Publicitātes foto.

Jautājumu netrūkst
Aukstuma sezona, dārgie Latvijas iedzīvotāji, prasa skaidru attieksmi pret lietām. Precīzāk sakot – šo lietu pareizu izkārtojumu priekšnamā. Jo priekštelpa – tā ir vesela pasaule, gan visai ģimenei, gan katram cilvēkam atsevišķi. Kā tādu izveidot? Kur ņemt padomu? Šos jautājumus mēs uzdevām mēbeļu kompānijas Bīdāmās Sistēmas speciālistiem.

Piedāvājumu spektrs – visplašākais
Starp citu, Bīdāmās Sistēmas, ir viens no nedaudziem šīs sfēras uzņēmumiem, kas Latvijas tirgū piedāvā visplašāko piedāvājumu spektru. Pie kam izgatavo skapjus, garderobes, bibliotēkas un priekšnamu iekārtas, starpsienas  mājai un birojiem, bīdāmās durvis un citās mēbeles pēc individuāla pasūtījuma, izmanto ļoti kvalitatīvas mobilās/bīdāmās sistēmas, karkasa detaļas un furnitūru. Tieši tāpēc kompānija sadarbojas ar tādiem respektabliem partneriem kā Stanley (Anglija), Rival (Norvēģija), Notaborn (Holande), Egger (Austrija), Home Décor (Itālija), Norscan (Norvēģija) un Blum (Austrija).

Ziemā – labāk
Bet nu atgriezīsimies pie priekšnama iekārtojuma. Ne velti ieminējāmies par mēbeļu individuālās pasūtīšanas iespēju. Jo tikai tā priekšnamu var izveidot tādu, kas patīk gan jums, gan jūsu ģimenei. Neviens labāk par mājiniekiem un mājas vai dzīvokļa iemītniekiem nezinās, kādas drēbes vislabāk glabāt skapī, kuras jānovieto uz pakaramiem, jāsaliek antresolos, uz plauktiem u.tml. Te arī kļūst skaidrs, kāpēc pasūtīšanu labāk veikt ziemā. Tad nevajag lauzīt galvu un lieki iegaumēt, kurus no apģērba gabaliem esat iebāzis kaut kur patālāk, lai tie netraucētu vai nemaisītos pa kājām.

Apavi un aksesuāri
Tomēr ir vērts savlaicīgi padomāt par to, cik daudz telpas prasīs priekšnamā iecerētais sienas skapis. Profesionāļi māca: lai iebūvētajā mēbelē valdītu kārtība arī ziemā, jāparedz atsevišķi bloki lielām lietām (piemēram, slēpēm un ragaviņām). Starp citu, šos nodalījumus varēsit izmantot arī vasaras sezonā, novietojot tur aktīvās atpūtas priekšmetus. Tāpat bloki noderēs masīvu vai lielizmēra sadzīves priekšmetu glabāšanai. Ne mazāk rūpīgi būtu jāizplāno apavu sekcijas. Tās noteikti jāaparīko ar izvelkamiem restīšu plauktiem un paliktņiem augstpapēžu kurpēm. Šeit prasīsies arī pēc kārbām, kur salikt apavu kopšanas līdzekļus un aksesuārus.

 

Uzmanību spogulim!
Līdzās visdažādākajiem plauktiem un nodalījumiem īpaša uzmanība būtu jāvelta spogulim. Ja tajā nevarēsit ērti ieskatīties, diemžēl sagādāsit nepatīkamus brīžus gan sev, gan pārējiem. Nav taču prāta darbs veikt pēdējos uzlabojumus ārējā izskatā, stāvot virsdrēbēs pie vannas istabas spoguļa? Bet kur tad to novietot? Bīdāmās Sistēmas speciālisti iesaka negudrot riteni no jauna, bet paraudzīties, kā šim nolūkam izmantot  kupejskapi. Izrādās, tā ir ļoti ērta vieta spogulim, kas arvien būs pieejams visiem mājiniekiem, bet vajadzības gadījumā pārvietojams uz priekštelpas gaišāko daļu. Protams, arī tas nav viss. Iespēju un nianšu vēl bezgala. Par tām izsmeļoši un labprāt jums pastāstīs Bīdāmās Sistēmas speciālisti. Viņi spēj atbildēt uz jebkuru jautājumu par iebūvētām mēbelēm.

Individuālās vēlmes
Vēlreiz gribam pievērst lasītāju uzmanību mēbeļu individuālai pasūtīšanai. Tā paver bezgalīgas iespējas. Ja vēlēsieties, firmas dizaineri izplānos jums veselu priekšnamu – istabu, ar skapjiem, pufiem, speciāliem bērnu apģērbu pakaramiem, līdz kuriem mazie paši var pasniegties. Protams, tur netrūks arī parasto drēbju pakaramo. Par to noderīgumu jūs pārliecināsieties arvien, kad atgriezīsieties mājās ar lietū vai sniegā izmērcētām drēbēm. Šis blakus skapim novietotais priekšmets palīdzēs jums tās izžāvēt ātri un nemanāmi. Nenoliedzami, tādā priekštelpā būs patīkami pārģērbties gan pašam, gan savus netīros apavus un virsjakas novilkt mazajiem. Un kur nu vēl tās ērtības, ko varēsit piedāvāt draugiem vai ciemiņiem... Ērts priekšnams var kļūt par jūsu mājas vizītkarti.

Tikai nezaudējiet dūšu, ja jūsu priekšnams ir ļoti mazs. Kompānijas Bīdāmās Sistēmas speciālisti šo „defektu” spēj pārvērst „efektā”. Mini priekšnamu iekārtošanai tiek piedāvāta brīnišķīga iespēja: izmantot vaļējus skapjus un garderobes, bez bīdāmām durvīm. Protams, šādos gadījumos profesionāļi var piedāvāt arī citas ekonomijas iespējas. Tā, piemēram, apavu kumodes izmantojot par pufiem. Lai nav jālauza galva – kur ērtāk piesēst, lai uzvilktu kurpes vai zābakus. Un vēl – tas nav vienīgais praktiskais padoms, ko var sniegt dizaineri. Speciālisti vienmēr atradīs visracionālāko un efektīvāko risinājumu tieši jūsu priekšnamam. Veiksmīgus lēmumus un izvēli!

 

Rīga, t/c Spice Home, Jaunmoku iela 13, tālr.: 67502080, e-pasts: salons@bidamassistemas.lv

 

Reklāma
Reklāma

Rīga, Cēsu 31,  salons Davanti, tālr.: 67717517, e-pasts: salons@davanti.lv 

 

Liepāja, K. Ukstiņa iela 8, tālr.: 63443001, e-pasts: liga@bidamassistemas.lv
 
Ieskaties: www.bidamassistemas.lv

/REKLĀMAS PROJEKTS/