Vecāki jautā, izglītības eksperti atbild. Uzdod arī savu jautājumu par bērna izglītību!

Lai rastu atbildes neskaidrajos jautājumos par bērna šī brīža izglītību un tās procesu vai nākotnes izglītību, iesūti jautājumu vecāku organizācijai “Mammamuntetiem.lv” un saņem atbildi no Latvijas Universitātes un Izglītības un zinātnes ministrijas ekspertiem.
“Mammamuntetiem.lv” veido pastāvīgo rubriku: vecāki jautā, izglītības eksperti atbild.

FOTO: Shutterstock.com

“Mammamuntetiem.lv” veido pastāvīgo rubriku: vecāki jautā, izglītības eksperti atbild.

Izglītības kvalitāte, STEM izglītība, tehnoloģijas izglītībā, skolēnu labbūtība skolā, nākotnes izglītība un karjeras izvēle – jautājumu tēmu loks vecākiem var būt plašs. Ikdienā, esot kontaktā ar topošo un esošo skolēnu vecākiem, novērojam, ka jautājumi vecākiem ir, taču reizēm tiek piedzīvota sajūta: nav, kam tos uzdot. Tāpēc “Mammamuntetiem.lv” veido pastāvīgo rubriku: vecāki jautā, izglītības eksperti atbild.

Savu jautājumu izglītības ekspertam sūti uz redakcija@mammam.lv. Sniedzot atbildi, jautājumi tiks publicēti anonīmā veidā; atbildi jautātājam nosūtīsim arī uz vēstulē norādīto e-pastu.

Atbildes vecākiem sniegs izglītības eksperti no Latvijas Universitātes Starpnozaru izglītības inovāciju centra (LU SIIC) un Izglītības un zinātnes ministrijas (IZM).

 

Reklāma
Reklāma

Raksts sagatavots ar Sabiedrības integrācijas fonda finansiālu atbalstu no Latvijas valsts budžeta līdzekļiem. Par raksta saturu atbild vecāku organizācija “Mammamuntetiem.lv”.

Saistītie raksti