Kā ietaupīt uz mācību grāmatu iegādi?

Pirmais septembris vairs nav aiz kalniem un tas nozīmē, ka arī jaunais mācību gads tūlīt jau būs klāt. Kā katru gadu, lai paspētu palaist skolēnu skolā, darbu ir pilnas rokas, un, viens no tiem, ir mācību grāmatu sagādāšana. 

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Skolas, kurām šajā gadā ir piešķirti tikai 69 santīmi mācību līdzekļu iegādei vienam skolniekam, nespēj skolēnu nodrošināt ar visām nepieciešamajām mācību grāmatām, kā rezultātā iztrūkstošo vecākiem jāgādā pašiem. Mācību grāmatu iegādei pat vienam skolniekam var nākties tērēt vairāk kā desmit latus, bet ko darīt, ja ģimenē aug vairāki bērni! Šādā situācijā, iespējams, nākas pieņemt smagus lēmumus – no kā atteikties, lai sagādātu visu nepieciešamo, kur ieekonomēt un kā tas viss ietekmēs ikdienas gaitas.
Jau vairāk kā gadu, internetā ir atvērts portāls www.iBook.lv, ar kura palīdzību, tā lietotāji savā starpā var mainīt, pirkt un pārdot grāmatas pilnīgi bez maksas. Pašreiz portālā pieejamas vairāk kā 12500 mācību grāmatas, no kurām vairāk kā 500 tiek atdotas pilnīgi par velti un tūkstošiem grāmatu tiek piedāvātas maiņas ceļā, kas arī ļaus iegādāties grāmatu, nesamaksājot par to ne santīma. 

Ja gadījumā maiņas darījums nav iespējams, grāmatu iegāde www.iBook.lv ļaus ietaupīt 2 – 10 reizes vairāk, nekā iegādājoties grāmatas veikalā.

Pirmais septembris ir kaut kas īpašs, kas apvieno sevī svinīgumu, pacilātības brīdi un to neaprakstāmo sajūtu, kas sirdī rodas tikai reizi gadā. Katrā ģimenē tie ir svētki, kurus nedrīkst aizēnot rūpes un raizes par to, vai skolai sagādāts viss nepieciešamais. Lai pirmā mācību diena ir prieka pilna gan ģimenēm, gan arī visiem skolotājiem!

Reklāma
Reklāma

Ieskaties: www.iBook.lv