Grāmatas un kancelejas preces — bez rindas un grūstīšanās!

Skola nav aiz kalniem! Mūsdienīga iespēja bez rindas un grūstīšanās iegādāties grāmatas un kancelejas preces internetā – www.jr.lv.

Publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Publicitātes foto.

Interneta grāmatnīca Jānis Roze piedāvā iespēju iegādāties grāmatas un kancelejas preces, neizejot no mājas vai ofisa. Tā ir priekšrocība ekonomēt laiku, jo prakstiski viss grāmatnīcu Jānis Roze sortiments apkopots vienviet un ir viegli pārskatāms, tāpēc vajadzīgās grāmatas, kancelejas preces, spēles un daudzas citas preces ir tikai dažu datorpeles klikšķu attālumā. Katram klientam ir individuāla pieeja, atbilstoši viņa interesēm, vaļaspriekiem un dzīvesstilam.

Stāsts no dzīves – divu bērnu māmiņa Maija (meita Estere mācās 3. klasē, dēls Artūrs mācās 7. klasē) bija ar mieru padalīties pieredzē  par skolas lietu iepirkšanu internetā.
Maija stāsta: “Ar skolas izsniegto sarakstu piesēdos pie datora un atvēru www.jr.lv, kur ļoti ērti sagrupēti visi mācību līdzekļi pa klašu grupām. Es tikai uzklikšķināju uz 3. un 7. klases “pogas” un man tika piedāvātas visas vajadzīgās mācību grāmatas un darba burtnīcas. Atlika vien pēc skolas izdotā saraksta izvēlēties vajadzīgo. Un tā kā dzīvoju Rīgā un pirkuma summa bija virs 20 Ls, tad piegāde bija bez maksas. Domāju, ka mani lielākie ieguvumi ir – viss vajadzīgais vienuviet, nekādas grūstīšanās un stumdīšanās veikalā, bezmaksas piegāde un vēl papildus ieguvu 10% atlaidi.”

Un tā kā dzīvoju Rīgā un pirkuma summa bija virs 20 Ls, tad piegāde bija bez maksas.

Reklāma
Reklāma

Lai padarītu iepirkšanos internetā ērtāku, pastāvīgajiem lietotājiem tiek piedāvāta iespēja reģistrēties. Reģistrēšanās atvieglo maksājuma veikšanu, kā arī padara izdevīgāku pašu iepirkšanos, jo tiek piešķirta atlaide 10 % apmērā.

Interneta grāmatnīcas lietošana īpaši izdevīga Rīgas iedzīvotājiem, jo pirkumu virs 20 latiem nogādā tieši mājās bez papildu samaksas.
Skolēnu vecākiem šī ir iespēja izvairīties no burzmas veikalos un iegādāties skolai nepieciešamās lietas – mācību grāmatas un kancelejas preces – turpat mājās vai birojā pie datora.

Varbūt vēlaties iepriecināt draugu vai tuvinieku? Aizpildiet pasūtījuma veidlapu un norādiet, kam šis sūtījums domāts, – un mēs to nogādāsim adresātam.

Gaidīsim Jūs interneta grāmatnīcā www.jr.lv, kur varat iegādāties visu skolai nepieciešamo ĒRTI, ĀTRI un IZDEVĪGI!

Vairāk par uzņēmumu
1997. gadā tika izveidota SIA Jānis Roze mājas lapa internetā www.jr.lv, bet vēl pēc diviem gadiem tajā parādījās iespēja iegādāties grāmatas. Līdz ar to tapa pirmā interneta grāmatnīca Latvijā un līdera pozīcijas neesam atdevuši vēl joprojām. Izaugsme šajā laikā bijusi stabila, sevišķi jau pēdējos gados, jo katru gadu pirkumu skaits pieaug. Mūsu mērķauditorija ir jebkurš cilvēks, kas bijis internetā, bet kopumā mūsu klientus var iedalīt trīs lielās grupās:
1) cilvēki, kas dzīvo Rīgā, taču ir pārāk aizņemti, lai paši dotos uz grāmatnīcu;
2) cilvēki, kas dzīvo vietā, kur nav grāmatnīcas vai arī nav tik augsta līmeņa grāmatnīcas kā Jānis Roze;
3) ārvalstīs mītošie latviešu valodas pratēji.

Internetā pieejamais grāmatu klāsts ir gandrīz 16 204 dažādu grāmatu (gan latviešu, gan angļu valodā), ap 2476 kancelejas preču, kā arī kalendāri, biroja preces un galda spēles.
Mājas lapas aktualitāšu sadaļā atradīsiet informāciju par īpašām akcijām, konkursiem un citām aktivitātēm gramatu veikalos Jānis Roze, savukārt apgāda jaunumu sadaļā – par jaunākajiem Jāņa Rozes apgāda izdevumiem.
Šobrīd interneta grāmatnīcai Jānis Roze ir vairāk nekā 4420 reģistrēto lietotāju.

Norēķini:
Par pasūtījumu iespējams norēķināties ar kredītkartēm un debetkartēm, naudas pārskaitījumu un skaidrā naudā (tiešās piegādes gadījumā).

Īpašs piedāvājums – ja jūs interesē kāda grāmata, ko nevar atrast ne mūsu veikalos, ne mājas lapā, aicinām rakstīt uz info@jr.lv  – centīsimies jums palīdzēt šo grāmatu iegūt savā īpašumā.

Piegādes noteikumi
• Tiešā piegāde iespējama tikai Rīgas robežās. Ja pirkuma summa ir līdz Ls 20, par piegādi jāmaksā Ls 2. Ja pirkuma summa pārsniedz Ls 20, piegāde ir bezmaksas.
• Ja izvēlējāties norēķinus skaidrā naudā un tiešo piegādi, grāmatas saņemsiet 2 darba dienu laikā. Dažādu iemeslu dēļ reizēm piegāde var aizkavēties. Pirms piegādes mēs ar Jums sazināsimies.
• Ja izvēlējāties norēķinus ar pārskaitījumu un tiešo piegādi, grāmatas saņemsiet pēc naudas ieskaitīšanas firmas SIA Jānis Roze kontā (ja vēlaties grāmatas saņemt ātrāk, maksājuma uzdevumu nosūtiet pa faksu 67501565).
• Ja izvēlējāties norēķinus ar bankas karti un tiešo piegādi, grāmatas saņemsiet 2 darba dienu laikā. Dažādu iemeslu dēļ reizēm piegāde var aizkavēties. Pirms piegādes mēs ar Jums sazināsimies.
• Piegādes veids “Saņemt filiālē” nodrošina pirkuma saņemšanu kādā no firmas SIA Jānis Roze grāmatnīcām Rīgā vai ārpus Rīgas.
• Ja izvēlējāties norēķinus skaidrā naudā un saņemt filiālē, grāmatas tiks atliktas vai nosūtītas uz Jūsu izvēlēto filiāli 1–3 dienu laikā, par ko mēs Jūs informēsim.
• Ja izvēlējāties norēķinus ar pārskaitījumu un saņemt filiālē, grāmatas būs iespējams izņemt tikai pēc naudas ieskaitīšanas firmas Jānis Roze kontā. Par pirkuma statusu mēs Jums paziņosim (ja vēlaties grāmatas saņemt ātrāk, maksājuma uzdevumu nosūtiet pa faksu 67501565).
• Ja izvēlējāties norēķinus ar bankas karti un saņemt filiālē, grāmatas tiks atliktas vai nosūtītas uz Jūsu izvēlēto filiāli 1–3 darba dienu laikā, par ko mēs Jūs informēsim.
• Piegādes veids “Latvijas pasts” tiek realizēts ar VAS Latvijas Pasts starpniecību. Piegādes izmaksas tiek aprēķinātas, par pamatu ņemot VAS Latvijas Pasts noteiktos tarifus.
• Ja izvēlējāties norēķinus ar pārskaitījumu un piegādi ar Latvijas pasta starpniecību, grāmatas saņemsiet pēc naudas ieskaitīšanas firmas Jānis Roze, kontā
1–3 dienu laikā Latvijas robežās,
1–2 nedēļu laikā jebkurā Eiropas valstī,
2–4 nedēļu laikā jebkurā citā valstī.
• Ja vēlaties grāmatas saņemt ātrāk, maksājuma uzdevumu nosūtiet pa faksu 67501565.
• Ja izvēlējāties norēķinus ar bankas karti un piegādi ar Latvijas pasta starpniecību, grāmatas saņemsiet
1–3 dienu laikā Latvijas robežās,
1–2 nedēļu laikā jebkurā Eiropas valstī,
2–4 nedēļu laikā jebkurā citā valstī.
• Klientam tiek piegādāts paziņojums no konkrētās pasta nodaļas, un  klients konkrētajā pasta nodaļā var saņemt sūtījumu.
• Piegādes veids “Kurjerpasts” tiek realizēts uz ārvalstīm.  Piegādes izmaksas tiek aprēķinātas, par pamatu ņemot tiešās izmaksas.


Interneta grāmatnīca Jānis Roze:
www.jr.lv