Ko tik neizdomā! Brālis Glābējsilītē

Iesūtījusi Sarma Sabīne Laicāne.

Ilustrators: Jānis Beķeris.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Ilustrators: Jānis Beķeris.

Sēžu slimnīcā rindā, lai nodotu analīzes. Ar mani kopā rindā vēl gaida vairāki jaunieši. Mūsu pilsētā ieviesa iespēju nodot jaundzimušo zīdaini anonīmi valsts aprūpei, atnesot uz speciālu vietu slimnīcā, ieliekot caur lodziņu, tādā veidā atsakoties no viņa. Uz sienas pakarināts plakāts, uz kura ir aicinājums, pazvanot pa telefonu, ziedot naudu šādu zīdaiņu aprūpei. Jaunietis izlasa plakātu, uzņem telefonā nummuru un paralēli tam, komentē: "Jānoziedo kāds latiņš tādam labam pasākumām. Nez, vai es arī te nevarētu atnest savu brāli un iegrūst pa lodziņu?" Meitenes saka: "Bet viņam taču divpadsmit gadi!" "Tas nekas," jaunietis atbild. "Varbūt, ka paveicas, jo  viņš man krīt uz nerviem!"

 


Jūnija jautrākajam jokotājam balvā dāvanu karte 45 EUR vērtībā no veikala "Mazputniņš". 

 

Reklāma
Reklāma

Veikaliņš „Mazputniņš” durvis vēra pagājušā gada novembra beigās. Tas atrodas radošajā Miera ielas Republikā - Miera ielā 19 (turpat pie „Laimas” šokolādes fabrikas). Veikals strādā katru darba dienu no plkst. 11:00 līdz 19:00.

 

 

Papildu informāciju par veikaliņa preču klāstu, akcijām un aktivitātēm iespējams atrast šeit –www.facebook.com/mazputninsh 

vai arī www.twitter.com/mazputninsh

 

 

 

Lai iesūtītu savu joku konkursam, SPIED ŠEIT!

Jūnija konkursā piedalīsies anekdotes, kas tiks iesūtītas līdz 30. jūnijam (ieskaitot).