Padomi garda ievārījuma gatavošanai

Dzēsts lietotājs

Muļķības, es nekad nelieku tik daudz cukura un arī ilgi nevāru, kādas 5 min. tikai,lai pēdējais vitamīns nepazustu. Izkarsēju cepeškrāsnī burkas, vāciņus novāru, nekas nekad nav gājis augšā. Un arī burkas otrādi negriežu, izņemot kompotus, un arī pilnas līdz lūpai neleju, viss stāv tāpat.

Dzēsts lietotājs

Ieteikumos minēts, ka ievārījumu vēlams izlietot līdz nākamajai ražai - ievārījums mierīgi var stāvēt arī 5 gadus, ja vien nav pelējums iemeties.

Dzēsts lietotājs

ābolu biezeni var taisīt vispār bez cukura - ja burkas kārtīgi aizvākotas, glabājas lieliski...

Kategorijas