Paldies, ka palīdzi cietuma bērniem!

Pirms nedēļas portāls mammam.lv/tetiem.lv uzsāka labdarības akciju, aicinot vecākus un citus labdarus dāvināt Latvijā vienīgā sieviešu cietuma bērniem. Paldies, ka sniedzat savu atbalstu — mazajiem ir saziedotas daudzas, daudzas drēbītes, tomēr aizvien ir lietas, kas nepieciešamas.

FOTO: Aigars Jansons, http://www.ajstudio.lv/

„Bērniem savests ļoti daudz drēbīšu, apaviņu, četras zīdaiņu gultiņas, sporta rati, divi auto sēdeklīši, rotaļlietas, grāmatas, gultas veļa bērniem, zīdaiņu vanniņa, šis tas no bērnu higiēnas, kā arī mazliet autiņbiksīšu un piena maisījumu,” mammam.lv/tetiem.lv stāsta Iļģuciema cietuma Mātes un bērna daļas priekšniece Agita Mediņa, kas jau nākamajā dienā pēc akcijas uzsākšanas priecīga portālam ziņoja, ka viņas tālrunis ir karsts no labdaru zvaniem.

Bērnu pārtiku uzdāvinājusi arī organizācija palīdzēsim.lv, kas solījusies arī turpmāk šajā jomā sniegt atbalstu; kāds uzņēmums uzdāvinājis zivju eļļu, bet kāda cita labdare — vitamīnus un preparātus bērnu imunitātes celšanai. Kopumā dāvinājumus sieviešu cietumam aizvadītās nedēļas laikā piegādājuši vairāk nekā 30 labu cilvēku.

Un tomēr aizvien ir lietas, par ko mazie cilvēciņi ļoti priecātos un kas viņiem palīdzētu izaugt veseliem un stipriem. Tās ir higiēnas preces, piena maisījumi, kā arī medikamenti. Dāvanas tu vari nogādāt cietumā katru darba dienu vai palīdzēt bērniem, ieskaitot naudiņu dāvinājumu kontā.

Vēl tu vari palīdzēt pašām cietumā mītošajām topošajām māmiņām, kā arī citām cietuma sievietēm, atdāvinot viņām sev vairs nevajadzīgo grūtnieču apģērbu, apavus un citas drēbes.

 

Reklāma
Reklāma

Kur nogādāt dāvinājumus
Dāvinājumus Mātes un bērna nodaļai vari nogādāt cietumā katru darbdienu. Kontaktpersona šajos jautājumos ir Agita Mediņa, tālrunis 26111824.
Iļģuciema cietuma adrese: Tvaikoņa iela 3, Rīga.

Naudas dāvinājumiem
Saņēmējs: Iļģuciema cietums
Reģistrācijas numurs LV90000057371
Banka: Valsts Kase
Bankas kods: TRELLV22
Saņēmēja konts: LV64TREL7190260000000
Informācija saņēmējam: Mātes un bērnu daļai


Kā jau iepriekš rakstījām Latvijā vienīgajā sieviešu cietumā patlaban mīt 11 mazuļi vecumā līdz četriem gadiem. Kaut arī bērni atrodas pilnā valsts apgādībā, nepietiekama finansējuma dēļ Iļģuciema cietuma bērniem pietrūkst līdzekļu gan apģērbam, gan zīdaiņu pārtikai, gan arī medikamentiem. Tāpēc mēs uzsākām labdarības akciju, aicinot dāvināt šiem mazuļiem.


Akciju atbalsta:
portāls draugiem.lv, žurnāls sievietēm Marta, žurnāls topošajiem vecākiem Šūpulītis un Radio Skonto.