Traģēdija Svētciemā: divstāvu mājā sadeg 8 gadus veca meitenīte

Pirmdien ugunsgrēkā Svētciemā dzīvību zaudējusi vien astoņus gadus veca meitenīte, kura nav spējusi izkļūt no istabas, kad visā mājā un blakus tai plosījies ugunsgrēks.
Kadrs no video.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Kadrs no video.

Izsaukumu glābēji saņēma plkst.14.38. Ierodoties notikuma vietā, konstatēts, ka ar atklātu liesmu deg divstāvu dzīvojamā māja ar garāžu pilnā platībā un vairākas vieglās automašīnas, kas atradās blakus ēkai.  Spēcīgā vēja ietekmē liesmas strauji izplatījās arī uz blakus esošo saimniecības ēku un citām blakus stāvošajām automašīnām. Tā kā dzīvojamā ēka dega pilnā platībā, ugunsdzēsējiem nebija iespējams iekļūt ēkā, lai to pārmeklētu. Pēc divu stundu darba liesmu izplatību izdevās ierobežot un ugunsgrēku lokalizēt. 

 

Kā vēsta LNT raidījums "Degpunktā", mājā mirusi atrasta astoņus gadus veca meitenīte. Viņa atrasta ēkas otrajā stāvā. Bērns nav varējis no piedūmotajām telpām atrast izeju. Raidījums vēsta, ka meitenes tēvs ugunsgrēka izcelšanās brīdī bija izbraucis, nebija mājās, un nekādi nevarēja palīdzēt nelaimi novērst un bērnu izglābt. Ugunsgrēks mājā Svētciemā, iespējams, izcēlies metināšanas darbu dēļ, kas tajā pašā dienā veikti garāžā zem dzīvojamās telpas. 

Reklāma
Reklāma

 

No portāla Jauns.lv

Saistītie raksti