Vampīrromāna "Iezīmētā" aizraujošais turpinājums "Nodotā"

Jaunā vampīru privātskolas skolniece Zoja Redbērda ir iedzīvojusies Tumsas Namā. Viņa ir atklājusi, kādas spējas viņai devusi vampīru dievietes Nakts, un pamazām sāk saprast, ko nozīmē būt jaunajai Tumsas Meitu – skolas elitārās grupas – vadītājai. Pats labākais – Zoja ir ieguvusi jaunus draugus un beidzot jūtas piederīga – Tumsas Nams kļuvis par viņas jaunajām mājām. Viņai ir arī puisis... vai divi.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Tad notiek neiedomājamais – tiek nogalināti divi pusaudži no pilsētas vidusskolas, un visi pierādījumi norāda uz Tumsas Namu, saspīlējot cilvēku un vampīru attiecības Tulsā. Kamēr briesmas uzglūn Zojas vecajiem draugiem, meitene iesaistās reibinošā, aizliegtā flirtā, kas novērš viņas uzmanību no krīzes. Tobrīd, kad viņai visvairāk nepieciešama jauno draugu palīdzība, Tumsas Namu atkal skar nāves roka. Tikai tad Zoja sāk apjaust, ka viņas unikālās spējas var apdraudēt tos, ko viņa mīl visvairāk. Meitenei jāatrod sevī drosme, lai skatītos vaigā nodevībai, kas var salauzt sirdi un satricināt visu viņas pasauli.
„Nodotā”, otrā „Tumsas Nama” sērijas grāmata, ir tumša un seksīga, un tikpat aizraujoša, cik šokējoša.

Autores P.K. Kasta un Kristīna Kasta “Tumsas nama” sērija piedāvā jaunu pavērsienu tradicionālajam vampīru stāstam un patiesi izraisa atkarību... Lasītāji gan sirsnīgi smiesies, gan birdinās asaras – un reizēm pat darīs to visu vienlaikus.
VOYA

Autorēm atkal ir izdevies radīt valdzinošu pārdabisko pasauli, kurā briest tumši noslēpumi. Šīs sērijas varoņi cīnās ne tikai ar parastajām pusaudžu problēmām, bet arī dzīvības un nāves jautājumiem.
Romantic Times

Autores atgriežas ar aizraujošu stāstu! Zojai ne tikai jāglābj pasaule, bet arī jārisina problēmas ar vairākiem puišiem uzreiz... Šie stāsti ir nedaudz sirreāli, tomēr tie šokējoši precīzi atklāj tīņu dzīves nianses.
TeensReadToo.com

 

Cena Zvaigzne ABC grāmatu veikalos 6,99 Ls.

 

Reklāma
Reklāma

Vairāk par šo un citām izdevniecības Zvaigzne ABC izdotajām grāmatām lasi www.zvaigzne.lv



Izlasi arī: Vampīrromāns pusaudžiem: Iezīmētā