Grāmatu jaunumi oktobrī no EGMONT LATVIJA: Lidmašīnas, vakara pasaciņas un Lūgums vakarzvaigznei

"EGMONT LATVIJA", sagaidot rudeni, parūpējusies, lai ikviens mazais grāmatu mīļotājs atrastu kaut ko tieši savai gaumei!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Lūgums vakarzvaigznei

Jauka pirmsmiega grāmata ar mirdzošu gaismiņu un liegu šūpuļdziesmu.

Naktī apkārt ir ļoti tumšs, un lācēns sapņo par gaismiņu, kas aizbaidītu visas ēnas. Mirgojošās zvaigznes šķiet tik jaukas un gaišas... Mazais ķepainis dodas naksnīgajā piedzīvojumā un satiek arī vāverīti, lapsēnu un pūci. Ikreiz, kad lācēns cenšas aizsniegt vakarzvaigzni, klausies maigu šūpuļdziesmu! 

 

 

Arlabunakti, lāčuk!

Dažreiz bērniem vakaros nekādi nenāk miedziņš. Taču došanos pie miera var pārvērst par brīnumjauku rotaļu, it īpaši, ja talkā nāk smaidīgs uz rokas velkams spēļu lāčuks ar jauku naktsmici uz vienas auss. Glāzi piena vai varbūt kakao? Pasaku par pirātiem vai pūķiem? Lācēns domīgi kustina ķepas, pieliec galvu, palūkojas apkārt... Palīdzi savam jaunajam draugam izlemt! Saldus sapnīšus!

 

 

 

 

 

Reklāma
Reklāma

 

 

 

 

Lidmašīnas - rotaļgrāmata

Komplektā stāsts ar divpadsmit figūriņām un laukums spēlēm.

Iepazīsti Dastiju, Ripslingeru, Kapteini un citus animācijas filmas „Lidmašīnas” varoņus! Izklāj spēļu laukumu, lai tev izdodas sarīkot varenākās sacīkstes „Spārni apkārt pasaulei”! Rotaļājoties ļauj vaļu fantāzijai – varbūt varoņi trauksies pretī jauniem, tevis paša izdomātiem piedzīvojumiem? 

 

 

Vakara pasaciņas

Dodies uz Čučumuižu kopā ar Bembiju, uzslej telti ar Vinniju Pūku un izpriecājies pidžamu ballītē ar Auroru un fejām! Tevi ieaijās miedziņā brīnišķīgi stāsti par iemīļotajiem animācijas filmu varoņiem. Noskaņoties naktsmieram palīdzēs Nemo pārsteiguma ballīte, Maika un Sallija piedzīvojumi, diena kopā ar lauvēnu Simbu un citi aizraujoši notikumi.

 

 

Ieskaties: www.egmont.lv