Izdota mūsdienīga un kvalitatīva grāmata par bērnu miegu

Izdevniecība “White Book” pavisam drīz laidīs klajā grāmatu “Vislaimīgākā mazuļa ceļvedis lieliskam miegam”, kuru sarakstījis viens no pasaules vadošajiem bērnu audzināšanas speciālistiem – Hārvijs Karps (Harvey Karp), ārsts pediatrs ar trīsdesmit gadu pieredzi.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Grāmatā tiek piedāvātas mūsdienīgas un inovatīvas idejas, kā veidot mazuļa dienas režīmu, lai mazinātu diendusu un uzlabotu nakts miegu jau pirmajās dzīves nedēļās, un kā nakts raudāšanu pārvērst ilgstošā, spirdzinošā miegā. Tiek sniegti vērtīgi ieteikumi, kā samazināt zīdaiņa pēkšņas nāves sindroma un pēcdzemdību depresijas risku, kā atradināt bērnu no knupīša un kā piedabūt nevaldāmu divgadnieku jūs uzklausīt un rosināt viņā vēlmi sadarboties. Ja esat zīdaiņa vai maza bērna vecāki, šī grāmata būs neatsverams palīgs dzīves grūtākajos brīžos!

Autors ir slavens ar apbrīnojamu izpratni par bērnu audzināšanas aktuālākajām problēmām, viņš atrod risinājumus, kas ir vienkārši, praktiski un sniedz ātru rezultātu. Miljoniem vecāku ir pateicīgi Dr. Hārvijam Karpam par viņa padomiem, tai skaitā tādas slavenības kā Madonna, Mišela Feifere, Pīrss Brosnans u.c. Karpa darbi ir tulkoti vairāk nekā divdesmit valodās, un to popularitāte ir padarījusi viņu par vienu no atzītākajiem pediatriem pasaulē.

Grāmatu no janvāra vidus būs iespējams iegādāties grāmatnīcās visā Latvijā un izdevniecības interneta veikalā http://www.whitebook.lv/lv/interneta-veikals. Grāmatas izdošanu atbalsta VC4 "Bērnu veselības centrs". Vairāk informācijas par autoru un viņa grāmatām varat iegūt arī mājaslapā www.happiestbaby.com

“Priecājos, ka beidzot latviešu valodā ir pieejama kvalitatīva un mūsdienīga grāmata par bērnu miegu, jo līdz šim šādu informāciju vienkopus nav bijis iespējams iegūt. Ja šim jautājumam netiek pievērsta vajadzīgā uzmanība, nelieli miega traucējumi bērna pirmajos dzīves mēnešos var radīt nopietnus sarežģījumus viņa turpmākajā dzīvē. Bieži vien vecāki ir spiesti vērsties pēc ārsta palīdzības, jo sākotnēji ir pietrūcis adekvātas, kvalitatīvas informācijas par bērnu audzināšanu. Neklausieties draudzeņu, vecvecāku un kaimiņu pļāpās, izlasiet grāmatu, kuras autors ir pasaulē atzīts bērnu ārsts, viņa padomos pilnīgi noteikti ir vērts ieklausīties.” Dr. Juris Svaža, ārsts anesteziologs

 

Ieskaties: www.whitebook.lv

Reklāma
Reklāma