Bermudu Divstūris aicina uz pirmsskolas koncertballīti Rīgā

Tieši pirms mācību gada sākuma, 31.septembrī, populārā humoristiskā repa apvienība Bermudu Divstūris aicina uz koncertballīti "Re!Starts. Back to school party", Rīgā, Dzegužkalnā.  Šis būs viens no vērienīgākajiem koncertiem , kas jebkad noticis Dzegužkalnā un pirmā reize pēc ilgāka pārtraukuma, kad grupa uzstāsies brīvdabas lielkoncertā galvaspilsētā.
Dzegužkalnā iekustināsim Rīgu repa ritmos kārtīgā pirmsskolas ballītē

FOTO: Publicitātes foto

Dzegužkalnā iekustināsim Rīgu repa ritmos kārtīgā pirmsskolas ballītē

Koncertā skanēs visu laiku labākie grupas superhiti un jaunākie hiti. Bermudu Divstūris priecēs arī ar jaunākākajām dziesmas, tai skaitā pirmo reizi klātienē dzirdēsim un dziedāsim līdzi hitam " Kāposts kasē" . 

 

" Sakarā ar situaciju un ierobežojumiem klātienes pasākumiem pasaulē un mūsu valstī, lielkoncerti šogad ir bijuši retums. Priecājamies, ka tomēr viens no tādiem būs Dzegužkalnā un varēsim iekustināt Rīgu repa ritmos kārtīgā pirmsskolas ballītē," tā grupas Bermudu Divstūris dalībnieki. 

 

Bermudu Divstūra koncerts notiks 31. augustā Rīgā, Dzegužkalna estrādē plks 19.00. Iesildošā grupa Transleiteris. 

Biļetes Biļešu Paradīzes kasēs un www.bilesuparadize.lv

 

Grupu “Bermudu Divstūris” veido brālēni Bicepss un Tricepss, kurus nereti pavada rajona puiši Snickers, Lee, Saldais un bungu pavēlnieks Vicītis. Ikoniskais repa duo kopš dibināšanas 2011.gadā ir iekarojis klausītāju sirdis visā Latvijā, regulāri atrodoties mūzikas topu virsotnēs un iegūstot dažādas mūzikas balvas, savukārt, YouTube platformā mūziķi sasnieguši vairāk nekā 120 milj skatījumus un vairāk kā 100 000 sekotājus. 

Reklāma
Reklāma

 

Ar Bermudu Divstūra koncertu, Dzegužkalnā aizsāksies koncertu cikls ar aicinājumu sabiedrībai dzīvot zaļāk, tīrāk, pārdomātāk. Jau 11.septembrī Dzegužkalnā notiks festivāls " Iz- dzīvo zaļi" , kur uzmanība tiks vērta tieši uz zero waste jeb bezatkritumu dzīvesstilu. Festivālu noslēgs Gacho koncerts 11.septembra vakarā. 

 

  • Apmeklējot pasākumu, jāuzrāda Covid-19 sertifikāts, kurš apliecina, ka apmeklētājs ir pabeidzis pilnu vakcinācijas kursu pret Covid-19, pārslimojis Covid-19 pēdējo 6 mēnešu laikā vai ir derīgs Covid-19 negatīvs analīžu rezultāts. Pasākumus kopā ar vecākiem varēs arī apmeklēt bērni līdz 12 gadu vecumam, kas nav vakcinēti, pārslimojuši, un viņiem nebūs jāveic Covid-19 tests (bērni no 12 gadu vecuma var vakcinēties, tāpēc viņiem jābūt vakcinētiem, pārslimojušiem vai jāveic Covid-19 tests). Apmeklējot pasākumu, obligāti jāuzrāda personu apliecinošs dokuments, personalizēta biļete un derīgs sertifikāts.

 

  • Apmeklētājus lūdzam ierasties jau vismaz stundu iepriekš, lai savlaicīgi veiktu sertifikātu , vai analīžu rezultātu pārbaudi. Kā arī pasākumā uz vietas būs iespēja veikt ātro covid-19 testu.