Noslēgusies aptauja par bērnu drošību un ir zināmi balvu saņēmēji

Martā Mammamuntetiem.lv aicināja vecākus piedalīties aptaujā par bērnu drošību. Aizpildot aptauju, bija iespēja piedalīties balvu izlozē. Aptauja ir noslēgusies un ir noskaidroti balvu saņēmēji.
Balvas aptaujas dalībniekiem nodrošina zīmols Dip Dap un veikals Muki.lv.

FOTO: Shutterstock.com

Balvas aptaujas dalībniekiem nodrošina zīmols "Dip Dap" un veikals Muki.lv.

Sakām lielu paldies, ikvienam, par atklāto dalīšanos pieredzē un izteikto viedokli. Jūsu sniegtais viedoklis palīdzēs plāna izstrādē bērnu traumatisma mazināšanai Latvijā!

Latvijā ir ļoti augsti bērnu traumatisma rādītāji un organizācija šobrīd strādā pie vecāku informēšanas par riskiem, kas apdraud mūsu bērnus. Aptaujas laikā esam noskaidrojuši  pašreizējo situāciju Latvijā un ieguvuši vecāku viedokli. Apkopojot rezultātus, tiks veikta situācijas izvērtēšana, plāna izstrāde vecāku informēšanai un motivēšanai veidot bērnam drošu vidi un ikdienu.

 

Trīs laimīgie izlozes kārtībā balvā saņem bērnu iecienīto "Dip Dap" skrejriteni ar tam pieskaņotu ķiveri. Un vēl trīs laimīgie – bērnu ķiveri. Balvas aptaujas dalībniekiem nodrošina zīmols "Dip Dap" un veikals Muki.lv.

Ar balvu saņēmējiem sazināsimies personīgi uz aptaujas anketā norādīto e-pastu.

 

Reklāma
Reklāma

Pavasaris ir klāt, un klāt arī pavasarim raksturīgās bērnu traumas. Pieskatīsim savus un bērnus sev apkārt, lai kopīgi mazinātu bērnu traumu gadījumus Latvijā! 

 

Drošu pavasari vēlot, 

“Mammamuntetiem.lv" komanda