Viņa palika stāvoklī vien sešas nedēļas pēc pirmā bērna piedzimšanas. FOTO

Elīza bija pārliecināta, ka tik ātri pēc bērniņa piedzimšanas stāvoklī palikt nav iespējams, ja mazuli zīda ar krūti. Taču notika pavisam citādi - 6 nedēļas pēc pirmā bērna piedzimšanas, viņa saprata, ka atkal ir stāvoklī. Turklāt viņa gaida... dvīņus!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Ģimene

 

Nu jau trīs bērnu māmiņa atceras, cik šokēts bija vīrs, kad viņa paziņoja šos neticamos jaunumus. Viņa smej, ka nu ārsti viņas ģimenes pieredzi izmanto kā piemēru, lai citiem pāriem stāstītu, ka zīdīšana pilnīgi noteikti nav kontracepcijas metode. 

Ģimene

 

Pāris atceras, ka bērnu tētis kādas trīs nedēļas bijis pilnīgi pārliecināts, ka grūtniecība noteikti ir noteikta kļūdaini, jo Elīzas ārsts bijis gados jauns speciālists - tātad pastāv iespēja, ka viņš ir kļūdījies. 

Ģimene

Reklāma
Reklāma

Kad sācis augt grūtnieces vēderiņš, arī Elīza sapratusi, ka jāgatavojas faktam, ka viņi pavisam drīz būs vecāki nu jau trim bērniem. 

Kā kuriozu pāris atceras reizi, kad abi devušies par grūtniecību pavēstīt Elīzas vecākiem. Sakot, ka viņiem ir lieliski jaunumi, sievietes vecāki domājuši, ka pāris paziņos kāzu datumu. Ziņa par mazbērniem bijusi šokējoša, bet, protams, priecīga. 

 

Ģimene

 

Avots: www.dailymail.co.uk