Garāmgājēja noķer zīdainīti, kuru māte izmeta no degoša dzīvokļa loga

Eseksā, Lielbritānijā, par varoni kļuvusi kāda sieviete, kurai gluži nejauši gadījās izglābt maza bērna dzīvību. No degoša dzīvokļa loga bērna māte izmeta savu mazuli, un Betana Volforda to noķēra.

Šī sieviete ikdienā strādā par sociālo darbinieci, un ekstrēmā situācijā viņa instinktīvi izglāba mazu bērnu.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Šī sieviete ikdienā strādā par sociālo darbinieci, un ekstrēmā situācijā viņa instinktīvi izglāba mazu bērnu.

Angliete Betana Volforda  pa ierastu maršrutu ar auto devās uz savu darbu, kad ieraudzīja dzīvokļu nama pirmā stāva logā iekliedzamies sievieti ar bērnu uz rokām. Tā bija 17 gadus veca Robina, kuras miteklī izcēlies ugunsgrēks, un, mātes instinkta vadīta, jauniete nolēma savu bērnu mest ārā pa logu. 

 

Betana, sociālā dienesta darbiniece, tūdaļ  apturēja auto un skrēja palīgā. Viņa, redzot dūmus logā, no automašīnas paspēja arī paņemt ugunsdzēšamo aparātu. Lai arī degošais dzīvoklis atradās pirmajā stāvā, augstums no zemes nebūt nebija neliels, bet Robina uzticējās svešās sievietes rokām un tajās iekrita gadu vecais dēls Hārlijs. 

 

Pēc notikušā 20 gadus vecā Betana britu „The Mirror” atcerējās notikumu gaitu:  „Meitene atvēra logu un kliedza „paņemiet kāds manu bērnu, paņemiet bērnu”. Es teicu – met, taču viņa minstinājās. Apsolīju, ka noķeršu un tā arī bija,” stāsta Betana, kura puisēnu notvērusi. Tas esot bijis instinktīvi, viņa sacīja. 

 

Reklāma
Reklāma

Tikmēr māti no degošā dzīvokļa izglāba kāds nezināms autovadītājs, kura busiņā atradās kāpnes. Vīrietis tās pieslējis pie ēkas, un Robina izkāpusi. Ugunsgrēku drīz vien lokalizēja ugunsdzēsēji. 

 

Avots: www.kasjauns.lv, foto: ekrānuzņēmums no metro.com