“LG Electronics” aptauja noslēgusies! Ar laimīgo jaunās veļasmašīnas īpašnieku sazināsimies personīgi

Paldies visiem, kas piedalījās aptaujā! No vairāk nekā 1100 dalībniekiem tiks izlozēts viens laimīgas, kas savā īpašumā iegūs jaunu “LG Electronics” veļasmašīnu ar iebūvētu veļas žāvētāju.
Aptaujā piedalījās vairāk nekā 1100 Mammamuntetiem.lv  lasītāju

FOTO: Publicitātes foto

Aptaujā piedalījās vairāk nekā 1100 Mammamuntetiem.lv lasītāju

 

Portāls Mammām un tētiem un “LG Electronics” aicina piedalīties aptaujā par Tavu šī brīža veļasmašīnu un par tās ikdienas lietošanas paradumiem. Aizpildot aptauju iespējams laimēt veļasmašīnu ar iebūvētu veļas žāvētāju, kas ir ideāls risinājums cilvēkiem, kuri vēlas divas iekārtas vienā, ļaujot ietaupīt vietu un laiku, kas tiek patērēts drēbju mazgāšanai un žāvēšanai. 
 

 

Piedalīties aptaujā ir pavisam vienkārši – atbildi uz jautājumiem, atstāj datus saziņai, un, iespējams, Tu kļūsi par šī konkursa uzvarētāju. Lūdzu, ņem vērā, ka balvas iegūšanas gadījumā mēs vēlēsimies dzirdēt Tavus iespaidus, lietojot jauno veļasmašīnu, kas pēc tam arī tiks tiks publicēti portālā, kā arī fotogrāfija kopā ar iegūto balvu.

Aptauja norisinās no 26.07.-09.08.2021.

 

Iekārta ir apveltīta ar TurboWash™ un Steam™ funkcijām, kā arī tai ir uzstādīta AI DD™ vieda mazgāšana. Veļasmašīnai ir ThinQ™ ar WiFi, savukārt iekārtas motoram tiek piešķirta 10 gadu garantija. Ar plašāku informāciju par veļasmašīnu iespējams iepazīties LG mājaslapā.

 

LG nākamās paaudzes Direct Drive motors padara uz intelektu balstītu veļas mazgāšanu par realitāti. LG, izmantojot lielo datu tehnoloģiju, fiksē auduma mīkstuma pakāpi un piemēro atbilstīgu mazgāšanas režīmu, nodrošinot lielāku audumu aizsardzību. Veļasmašīnas motoram ir 10 gadu garantija. 

  • Tehnoloģija TurboWash™ ļauj apģērbu izmazgāt 59 minūtēs. Veltiet mazāk laika veļas mazgāšanai un vairāk laika dzīvošanai!
  • LG tehnoloģija Steam™ likvidē 99,9% alergēnu, piemēram, putekļu ērcītes, kas var izraisīt alerģiju un elpošanas problēmas.

 

*Konkrētais veļasmašīnas modelis tiks izvēlēts pamatojoties uz to pieejamību. Gadījumā, ja tiks dots cits modelis, tam būs tādas pašas funkcijas un iespējas kā sākotnēji piedāvātajam modelim.

**Allergy Care cikls samazina putekļu ērcīšu alergēnu daudzumu par 99,9%, un to ir sertificējis Britu alerģijas fonds.

 

APTAUJA