Kā pēc atsaluma atgriezt vīru guļamistabā? 5 sievišķīgas viltībiņas

Jebkuras, pat visspēcīgākās jūtas divu cilvēku starpā ar laiku zaudē savu asumiņu, piezogas parasts pieradums, iespējams, pat kāds aizvainojums, un sekss ģimenē kļūst arvien retāka parādība. Aplūkosim 5 vienkāršas sieviešu viltībiņas, kā vīru atkal atgriezt guļamistabā, un kā atkal uzšķilt liesmiņu pusnodzisušajam ugunskuram!
Esot pareizajā noskaņojumā, sieviete ap sevi rada seksuālo auru, ko sajūt visi vīrieši, pat personīgais vīrs pakļaujas šim šarmam.

FOTO: Shutterstock.com

Esot pareizajā noskaņojumā, sieviete ap sevi rada seksuālo auru, ko sajūt visi vīrieši, pat personīgais vīrs pakļaujas šim šarmam.

Pastāv vairāki iemesli, kāpēc vīrieši kļūst vēsāki savās jūtās un palēnām zaudē seksuālo interesi pret dzīvesbiedri:

  • vienveidība un pieradums – 60% vīriešu nevēlas seksu ar sievu, jo no tā negūst gaidīto baudījumu;
  • neapmierinātība ar sievas ārieni;
  • nesaskaņas, apvainojumi un aizkaitinājums, kas krājies jau gadiem. Tas rada situāciju, ka sekss kļūst arvien retāks viesis ģimenes guļamistabā.

 

Kā atgriezt vīru guļamistabā?

Visseksuālākais cilvēka orgāns izvietots starp ausīm. Vēlme rodas galvā, un no tavām prāta un iztēles spējām ir atkarīgs, kā tā tiks īstenota.

 

5 mazas, bet efektīvas viltībiņas

 

Izmaini savu, jau gadiem vīram tik pierasto, ārieni:

  • Sāc ar iepirkšanos erotiskās veļas veikalā;
  • Izmaini matu krāsu, griezumu, grimu;
  • Kardināli nomaini mājas apģērbu – vīru no darba mājās sagaidi nevis ierastajās sporta biksēs, bet bez nekā – tikai augstpapēžu kurpēs vai iztēli rosinošā kleitiņā;
  • Pārkārto guļamistabu – gultu noliekat citā vietā (fen-šui speciālisti gultas atrašanās vietu iesaka mainīt ik pēc 40 dienām), iegādājies erotiskāku gultasveļu, saliec un aizdedzini sveces guļamistabā.

 

Maini stereotipus savā uzvedībā. 

Piemēram, jūs abi pošaties uz kādu sarīkojumu. Apģērbies kā parasti, bet ar vienu izņēmumu – neuzvelc apkašbiksītes. Vīram to ar satraucošu čukstu paziņo jau tad, kad esat tālu prom no savām mājām.

Visticamāk, vīrs par to būs šokā un piedāvās atgriezties mājās, lai "likvidētu" trūkumu, bet uz viņa piedāvājumu mierīgi atbildi: "Neuztraucies, tāpat neviens, izņemot tevi, par to nezinās." 

Reklāma
Reklāma

Garantēts, ka visu vakaru viņš no tevis neatraus ne acu, neļaus pietuvoties nevienam citam vīrietim, bet mājās jūs abi aiziesiet vieni no pirmajiem. 

 

Izmanto tehniskās iespējas. 

Nosūti viņam uz mobilo tālruni īsziņu vai uz darbu e-pastu ar līdzīgu vēstījumu kā iepriekšējā padomā – ko un kā vēlētos ar viņu darīt.

 

Biežāk plānojiet iziet ārpus mājas. 

Biežāk ejiet ciemos, uz kafejnīcu vai vienkārši pastaigāties. Rūpīgi izvēlies apģērbu, lai radītu attiecīgu noskaņojumu. Tikai esot pareizajā noskaņojumā, sieviete ap sevi rada seksuālo auru, ko sajūt visi vīrieši, pat personīgais vīrs pakļaujas šim šarmam. Jo īpaši, redzot svešu vīriešu izrādīto interesi par savu sievu.

 

Atceries, ka vīrs arī ir vīrietis!

Par seksualitāti atceries un piedomā nemitīgi, ne tikai gultā. Pieskaries viņam biežāk, paflirtē. Bet atvaļinājumā vispār abi varat padauzīties: pamīlēties liftā, jūrā, kalnos, pļavā – tur neviens jūs tāpat neatpazīs, pat, ja kāds ieraudzīs jūsu tuvību.

 

Veidu, kā paspilgtināt savas dzīves krāsas, ir daudz. Un tikai no jums pašiem atkarīgs, kā jūs to darāt.

 

Sagatavots pēc ārzemju preses materiāliem.

Saistītie raksti