8 lietas, kas mājoklim liks izskatīties smalkākam un elegantākam. FOTO

Ne vienmēr nepieciešams iztērēt lielu naudu, lai radītu iespaidu, ka mājokļa iekārošanai roku pielicis augstākās raudzes interjera dizaineris. Izmantojot dažus vienkāršus knifiņus tu vari panākt, ka mājoklis izskatās daudz elegantāks. 

Dekors ar gaumi radīs tavu mājvietu elegantāku

FOTO: Shutterstock.com

Dekors ar gaumi radīs tavu mājvietu elegantāku

Grezna paplāte rotaslietām

Tā vietā, lai rotaslietas vienkārši noliktu uz plaukta vai slēptu atvilktnēs, liec tās uz interesantām paplātēm. Nav svarīgi – tā ir koka vai metāla. Galvenais, lai tā ir ar sarežģītiem grebumiem vai vijumiem. Uz tādas paplātes arī vienkāršas rotas izskatīsies dārgas un elegantas. 

Rotaslietu paplāte

 

 

Dīvāna spilveni ar asiem, ģeometriskiem rakstiem

Dīvāna spilveni ar asiem, ģeometriskiem rakstiem radīs mājīguma noskaņu, ja pārējā telpa būs iekārtota askētiski un pats dīvāns būs vienkrāsains. 

Dekoratīvi spilveni

 

 

Neparasti apgaismes ķermeņi

Domājot par to, kā istabu padarīt neparastu, izvēlieties netradicionālus apgaismes ķermeņus. Spuldzes var būt iestrādātas dažādās ģeometriskās formās, piemēram, zvaigznēs, trijstūros, pat burtu formas veidojumos. 

Īpaši gaismekļi

 

Funkcionālie kurpju plaukti

Lai kurpes nemētātos pa visu koridoru, radot lielu haosu, parūpējies, lai priekšnamā būtu funkcionāls un ērts kurpju plaukts. Vislabāk tāds, uz kura augšējās daļas var droši apsēsties, kamēr apauj kājas. Viesi to novērtēs!

Kurpju plaukts

 

Reklāma
Reklāma

Radoši puķupodi

Apnikušas mūžam puķupodiem nokrautās palodzes? Sakarini puķupodus pie griestiem! Vajadzēs stingrus āķus, ko ieskrūvēt griestos, ķēdes un puķupodu turekļus. Beidzot logi būs brīvi no priekšmetiem un radīs telpā plašuma sajūtu!

puķu podi

 

Īpaša vieta fotogrāfijām

Nekas tik ļoti nedaiļo mājokli kā fotogrāfijas. Izvēlies brīvu un viegli pieejamu sienu, ko noklāt ģimenes mirkļiem. Tehnika paliek pašu ziņā – speciāli bilžu rāmji vai ar glītiem knaģīšiem pie auklas piespraustas bildes. Svarīgākais ir tas, ka šī siena būs visas mājas "dvēsele". 

Foto siena

 

Zelta elementi

Interjera speciālisti ir vienisprātis, ka interjera priekšmeti zelta krāsā ir ikviena mājokļa "odziņa". Viens gan jāņem vērā – kas par daudz, tas par skādi. 

Trauki ar zeltu

 

Linu galdauti

Klājot viesību galdu (un, patiesībā, arī ikdienā) izmanto linu galdautus. Tie ne tikai ir un izskatās eleganti, bet arī nes labu auru. 

Linu galdauts

 

Foto: Shutterstock.com