Mēs vakar pirmo reizi ēdām truša gaļiņu kopā ar ķirbi,baigi labi visu apēda

,var būt bija jauna garša un,tad diezgan kāri ēda,bez problēmām taisīja vaļā mutīti...Tagad 1x ned.došu gaļiņu...
Kaut gan cik bieži jūs dodat gaļiņu?
Valsts svētkos iedevām mandarīnu,kā viņš mutīte šašķobīja,jo laikam jau pa skābu likās,tik smieklīgi

,kaut gan man likās,ka saldi...Tad tētis vakar ēda ķiršu kompotiņu un devu puikam ķirsīti,nu tas bija tik skābs,ka viņš muti vaļā ne pa kam vairs netaisīja

Biezpienu ar krējumu Sebucim iedodu,kad paši ēdam brokastis,garšo jau ļoti,bet daudz nedodu,jo tur jau sāls klāt...
Medija,puikam dodu tik dārzenīšus 1x dienā,jo tik no 6 mēn.sāku dot,jo mums vēl krūts ļoti labi pietiek...
Man puika vispār tāds interesants,viņš pa nakti vēl vairāk un labāk krūti izēd,nekā pa dienu...citreiz pa dienu tik mazliet padzeras un viss...kādreiz pa nakti uznāk,ka ceļas ik pa 2 stundām ēst,citreiz 3-4 stundas neuzmostas un,tad ēd tā it kā nebūtu dabūjis vispār ēst...Un,
Sanitiņ,man Sebis ar nedzer ne ūdeni,ne tējiņu,kaut gan tagad ilgi neesmu mēģinājusi dot...kad izspiežu ķirbja suliņu,tad kaut kā iemānu un viņš pāris karotītes padzer...bet tā ne par ko nedzer...