Jā meitenes, es jau tagad lēnām sāku domāt par darbu, no vienas puses gribas būt neatkarīgākai, gribas savu naudiņu, un protams, naudiņa ir arī vajadzīga, īpaši tad kad pēc gada tā būs tikai 38Ls, jo rēkini jau nemazināsies, un vīrs visu nevarēs pavilkt, bet no otras puses tik ļoti negribas mazo atstāt auklēties kādam, jo pašai gribas redzēt visu, gan solīšus, gan vārdiņus dzirdēt, utt........
Bet būšu spiesta atsākt strādāt..
šobrīd man ideālais variants būtu atrast darbu pa darbdienām, jo vīrs man strādā pa weekendiem(pavārs, darbs viesu namā, kad citi atpūšas tad viņam jāstrādā

), tad mēs varētu savienot auklēšanu, un iztikt bez aukles...bet grūti jau atrast ko tādu, jo mani darbs gaida tai pašā viesu namā kur vīru, strādāju par administratori - viesmīli, un tad tas arī ir weekendu darbs vairāk....meklēju ko citu, lai varētu apvienot to auklēšanu, bet kas no tā iznāks nezinu....
Vēl ideālāk būtu, ja kāds piedāvātu darbu no mājām(bet ne neta projektus), administratīvo darbu - komunicēšana ar klientiem, gan telefoniski, gan meilos, jaunu klientu piesaiste, tāmju sastādīšan, rēķinu izrakstīšana, līgumu slēgšana, utt...jo tad es būtu mājās un plus arī strādātu, bet vienmēr būtu blakus, ja vajadzētu ko palīdzēt ar mazo, ja piem.m, vīrs netiktu galā un tā..Redzētu arī solīšus, dzirdētu vārdiņus, neko nepalaistu garām..nebūtu arī jāatsaka mazam krūtsbarošana...
Tas būtu superīgi...
un kāpēc gan nevarētu darīt darbu mājās, kāpēc obligāti jābūt darbavietā uz vietas, ir tak viss tik elektronizēts, šai informāciju laikmetā, un sazināšanās ir tik vienkārša...
Ko Jūs par to domājat?