Ivita,neķer kreņķi arī tava mazā Sirsniņa gan rāpos,gan visu ko paspēs iemācīties...Man jau Sebucis nemaz stabili vēl nesēž,kamēr tur kājiņas sēž smuki,līdz ko kājiņas palaiž vaļā,tā tās ir gaisā un puika gar zemi

...es jau priecājos,ka viņš tagad mācās rāpot,jo mēs vairāk šļūkājam nekā rāpojam,tā viņš vēl vairāk nostiprinās muguriņu un tad gan jau iemācīsies arī pats sēdēt...
Man Sebucim patīk tas,ka viņš it ka nemāk un nedara,bet tad pēkšņi vienā dienā viņam viss sanāk...tāpat ar velšanos-nevēlās,nevēlās,vienā rītā pamostas un pēkšņi izrādās ka veļās...tas pats ar rāpošanu-sākumā domāju,ka ilgi vēl nerāpos,bet vienā dienā tā lieta aiziet pati no sevi,jo mazais tam vienkārši ir gatavs...mēs tak katrs esam individuāla persona...

Uztrāpiju,kad puika vislabāk ēd dārzenīšus - tieši tad kad esam svaigā gaisā izstaigājušies,tad ienākam istabā,es uzreiz dodu dārzenīšus ēst,jo tad ir vislielākā apetīte un izēd visu,ko uztaisu...citādi parasti devu uzreiz pēc pastaigas krūti un dārzenīšus pēc stundas vai divām un tad viņš tik pāris karotītes un viss...
Vijuk,baigi labā domā par satikšanos,tas būtu interesanti...visus šītos mazuļus salaist vienā barā

...man jau šitāda doma ar bija ienākusi prātā,bet domāju,vai tad piekritīs un lasu,ka meitenes ir ar mieru...vienkārši super