Paldies visiem par jaukajiem vārdiem un sveicieniem!
Vija,paldies par mīļo lāčukuu un jaukajiem vārdiem

Mēs jau vakar svinējāmies un šodien brauks otrā tūre pie Sebuča!Šito puikiņu ļoti visi gaidīja!
Vakar bijām uz savu ikmēneša apskati-puikucis tagad sver 7.260kg un 68cm.Pa mēnesi pieņēmāmies 480g un izaugām 2cm.Sebucim jaunums ir tas,ka jau pa biškim sāk spiegt,citreiz spēlējas un pamatīgi iespiedzas.Tad jau drīz piespiegs mums pilnu māju.Atceros,ka Sanita ar Ingusu rakstīja,kā Sofīte spiedz vienā laidā

Protams,puika paliek lielāks un jau var kādu laiciņu paspēlēties viens pats,it īpaši no rītiem var pat stundu ņemties un spēlēties ar knupīti vai segu ņurcīt,bet kamēr viņš tā omulīgi spēlējas es nemaz klāt neeju,bet pati snauduļoju pa gultu.Sebucis jau kad kādu ierauga,tad paliek čīskstīgs un vairs negrib pats spēlēties,bet tik gaida,kad kāds paņems opacī...
Sandriņ,jauks notikums jums,ka mazais jau veļas

Lasu,kā pagatavojat ābolīti.Man ļoti patika tas variants,ko Vija rakstīja,ka cepeškrāsnī folijā(nezinu tik vai Vija pamēģināji).Un es tā arī pamēģināju un baigi labi.Es pārgriezu uz pusēm,bet nemizoju,tikai serdi izgriezu,ietinu folijā,cepeškrāsnī iekšā un pēc kāda laiciņa gatavs(laiku gan neuzņēmu,bet baigi ilgi ar nevajadzēja).Feini bija tas,ka ābols mīksti izsautējas un tā miza pati nost "atlec" un nevajag nemaz vairs ne blenderi,ne dakšiņu,jo ir jau tāda putriņa sanākusi.Dodu arī,kā Ingus rakstīja,nomizoju un dodu,lai ņemas pats ar ābolīti un viņam tīri labi patīk,tāpat arī burkāniņu svaigu dodu,lai pats pa muti valsta.