Nu beidzot varēšu ar jums normāli čatot,jo beidzot mums pieslēdza i-netu.
Vispirms,Sofītei sveiciens mazajā jubilejā

Bijām uz saviem 5mēn.pie dakteres.Pa mēnesi pieņēmāmies 640g un izaugām 2cm.Tagad sveram 6780kg un 66cm gari.Vismaz šo mēnesi nebija potes.Cik potes kopumā jau esat saņēmuši?Mums 5 potes ir bijušas.Daktere mums teica,ka svars ir normāls un,ka neko nevajag vēl dot.Tad sāku teikt,ka pa dienu pieniņš nespēj veidoties tik cik viņam gribas un,ka gribēju dot piena maisījumu(Milupa),bet viņš neēd.Tad viņa teica,ka ja neēd maisījumu,tad arī nevajag pieradināt,tad labāk sākt dot 2x dienā putriņas vai saknītes.Man mājās bija
Bebi piena putriņa banānu,to viņš ēda,bet nevisai,jo smarža bija līdzīga piena maisījumam.Tad nopirku
Nestle Alete auzu pārslu putriņu ar augļiem to gan ēda,ka prieks.
Kopš puikucic sāka velties,tad uz punča vien veļas.Sanāk viņam uz abām pusītēm apvelties tikai rociņu citreiz nevar dabūt ārā,citreiz sanāk.Dikti grib sēdēt,jo to tik vien dara,kā raujas uz augšu.Vienreiz viņu iesēdināju krēsliņā,kas istabā domāts,viņš tāds slīps ir,bet puikiņš piecēlās sēdus.Es jau smējos,ka puikiņam drīz būs kubiciņi uz punča,kā būs sakačājis presīti

Lasīju,ka mazā Sofija spiedz,mans puika kliedz,ja kas napatīk,kamēr viņu paņem rokās un tad vēl uzkleidz tā it kā mani rātu par to,ka tik ilgi nenācu un viņu nepaņēmu