Zaņuk!Paldies par apsveikumu.Es esmu iedevusi cukini,puķāpostu,burkānus,kāpostu,bieti,ķirbi,tomātu un domāju vēl kaut ko jaunu iedot,bet vislabāk garšo,ja biezenis ir sarkans vai oraņdžs,jo baltie nepatīk,nezin kapē,bet ta ņu tas ir,pliku kartupeli iebarot nevaru!Saldumimums ar uz urāiet,bet nju esmu laikam stingra,jau tagd mācu un viņa zin,ja apēdīs sālo ņamu,tad dabūs saldumiņu

Jo,ja dabū saldumu,ta viss neko vairs neēd!Mums baigi garšo saldējums,to gan,ja mēs ēdam un nedodam sāk raudāt!
Šajas dienās sāku attēlot kā Inguss smejas no malas ir tik smieklīgi,ka mēģina visu adarināt,ko mēs darām
Māruk!Paldies par sveicieniem!Nju, ir jau labāk ar krūti,bet piena gandrīz nav,pietiek tikai naktī vienreiz,kad ēd un uz nakti,kad iet čučat,rītam vairs nava

Bet,priecājos,ka mums iet dabiski,jo no rīta neprasāspie krūts,bet uz nakti un nakti meklē,ka traka!
Ņu pati saskāros ar to,ka mans brālis man eica vai tiešām tik agri vajadzēja,bet,man bija iekšēja pārliecība un joprojām ir,ka jā vajadzēja,šodien Sofim bija kārtējā fotosesija un tik skaistas bildes ar auskariņiem un pati Sofija