Ļoti jauka zobārste. Lieliski saprotas ar bērniem!!!!
Tas notika pašā darba gaitu sākumā. Ir atklātā stunda 1.klasē. Vadu es, bet klasē ir skolas direktore, mācību pārzine un vēl 3 skolotāji. Ir latviešu valodas stunda. Stundā jālasa teksts, kur pieminēti agronomi. Es, pirms teksta lasīšanas, noskaidroju jaunos vārdus. Prasu: "Vai kāds zina, kas ir agronomi?" Viena meitenīte paceļ roku. Es izsaucu, jo tie
Nu vo,tā nu ir sanācis ka esmu palikusi stāvoklī.... Kā jau vienmēr dakters izraksta kādas zālītes jeb vitaminus dzert grūtniecības laikā!!
šodien nopērku burciņu uz 3 mēnešiem Prenatal tablets! pasaku savējam ka vot maksāja 17 e
Viņš palika uz manis dusmīgs ka jau agrīnā stadijā jau indēju mūsu mazuli!! Bet es pasaku ka visas grūtnieces lieto un kas tur ir vajadzīgie vitamīni! vinš pasaka ka viņa laikā neviena tādas tabletes,nelietoja (pirms 30 )gadiem!Un ka piedzimis sveiks un vesels bez jebkādām zālēm un vitamieniem!!
UN NU VARBUUT PALIDZIET ,Kā LAI VINAM TO IESKAIDRO KA TAS IR VAJADZIIGS,JO Kā NO RīTIEM PANEMU TABLETI Tā SāKAS ATKAL KAšķīS!
Lai pievienotu komentāru, jāielogojas: