Iesaki ārstu:

  •   Vērtējums: 4/5
    Dace Mūrniece

    Ļoti jauka zobārste. Lieliski saprotas ar bērniem!!!!

Skatīt visus ārstus

Bērnu anekdotes. Labākajiem - balvas!

Bērna joks par vieglas uzvedības sievieti

Annija (8 gadi): Es: Vai Tu zini, ko nozīmē vārds "mauka"? Annija: - Jā, tas pats, kas padaudza. Es: Kā Tu zini šādus vārdus? Annija: - Es mācījos runāt... Kā tad es zinu, ka maize ir maize!

Skatīt visus jokus

Foruma lietošanas noteikumi

Forums ir portāla mammamuntetiem.lv reģistrēto lietotāju sarunu vieta, kur pārspriest savus priekus un bēdas, dalīties pieredzē vai vienkārši patērzēt.

Lasīt vairāk

Forums > Virtuves stūrītis

Kā gatavot lazanju?

Lūdzu padalieties savās lazanjas receptēs! Reiz gatavoju pēc kādas i-netā atrastas receptes, man pašai garšoja, arī smuki izskatījās, bet vīrs teica, ka līdz īstai lazanjai kaut kas tomēr pietrūkst. Būšu priecīga, ja padalīsities  savos gatavošanas knifiņos

Ievietots 14. apr 2009 12:21

Ieraksti komentāru
Secība:

Guncītis

Tev vienkārši ir cimperlīgs vīrs.. Nekad neesmmu lazanju taisījis, bet labprāt arī izlasītu ieteikumus, ko darīt ar tām plāksnītēm, ko nesen noprku
Pievienots 14. apr 2009 12:42

Atbildēt komentāram

sancheta

Lazanja labāk garšo otrā dienā, kad ir kārtīgāk ievilkusies ... Vismaz man tā bija!
Pievienots 14. apr 2009 12:47

Atbildēt komentāram

trallallā

Bet kā tikt līdz tai otrajai dienai? lūdzu, uzraksti kādu receptīti
Pievienots 14. apr 2009 13:11

Anonīms

Ja saproti krievu valodu,tad iesaku ieskatīties saitā  un paņemt sadaļu (miltu izstrādājumi).Atradīsi vairākus desmitus lazan'jas veidus ar visiem pagatavošanas aprakstiem.Silti iesaku visiem,ļoti daudz visādu interesantu recepšu.Lai izdodas.
Pievienots 12. mai 2009 08:24

Anonīms

Inguci! 

lazanja ir viens slinko pavaaru eediens, un cik buus to kas vinju ir gatavojushi, tik arii receptes....

vienkaarshi kaarto visu (kas ledusskapii lieks) padziljaa cepeshpanna..... makarons, malta galja, makarons, daarzenji un taa lidz bezgaliibai vareetu saukt produktus....  man patiik taa sakaartot, paarliet ar saldu kreejumu un kraasnii! kad juut ka gatavs tad uzber sariiveetu sieru (forshi kad kaadam parastajam sieram piejauc klaat cietos sierus "'parmesan'' piemeeram) un atkal kraasnii, liidz siers paliek drusku bruungans. Kaa jau ieprieksh kaads rakstija, otraa dienaa garshiigaaka...

Lai tev veicas!

P.S. Pajautaa viiram kas ir iista lazanja (kas bij pirmais vista vai ola)
Pievienots 14. apr 2009 13:59

Atbildēt komentāram

santiņa

Tā jau nu gluži gan nav, kad visu jāliek kas ledusskapī lieks, ir konkrētas sastāvdaļas īstai lazanjai!
Pievienots 26. mai 2009 14:21

sancheta

Es pēc šīs receptes esmu gatavojusi, man jau ļoti garšoja:

Pievienots 14. apr 2009 14:05

Atbildēt komentāram

sancheta

A, vīrs lai uztaisa īsto laznju, barēsi ievēr'tet!
Pievienots 14. apr 2009 14:07

Atbildēt komentāram

Šņācējbite

Visas nu tik apceļ to nabaga vīru-lazanjas mīlētāju
Man atkal jautājums par tām lazanjas plāksnēm,ko iepērkam veikalā-vai tās vnk jānovāra un jāliek cepamtraukā, tā pavisam vienkārši? Nekad neesmu mēģinājusi gatavot lazanju, tās plāksnes vaikala plauktā izskatās tik svešādas, ka es nekad neuzdrošinos...
Pievienots 14. apr 2009 14:48

Atbildēt komentāram

Anonīms

Nee tas nav janovaara tikai jalieto diezgan daudz lazanjas merces lai kartigi shkidruminsh butu.Es gatavoju taa-sacep malto galju ar senem un papriku,cepot aplej ar sarkano merci,tad klaaj kartu plaksnes kartu pildijumu kuram pa virsu uzkaisa sieru,tad liek nakamo un nakamo kartu kameer pildijums beidzaas.Tad cepamaa trauka parlej ar balto merci un liek cepeshkrasnii un cep lidz shkiet gatavs .Var taisiit ari vegetaraas bez galjas,bet tikai ar darzenju pildijumiem,pat veel labak ir .
  Taa ka lai izdodas !!!
 
Pievienots 14. apr 2009 15:10

Unda

Par taam lazanjas plaaksnēm,uz paciņas jaalasa,jo ir taadas kas iepriekš japavaara
Pievienots 14. apr 2009 16:43

Anonīms

lazanjas plāksnes vēl var ielikt uz 2-3 min. vārošā ūdenī neatkarīgi no tā kas ir rakstīts uz paciņas, bet tā uzmanīgi, lai nesalīp, es parasti to pa 1-2 vai 3 lieku mazā katliņā, tad izņemot laukā ir jāizžāvē. Principā tas neaizņem daudz laika. Un gaļu var apcept ar sarīvētiem tomātiem (bēz ūdens, kā rakstīts cāļu receptē), bet tas arī no situācijas ir atkarīgs. Ar vīru izdomājām ka taisīsim bez tās baltas mērces, lai lazanja vieglākā būtu un ir arī ok.
Pievienots 14. apr 2009 17:34

Anonīms

Veikalā nopērkamās lazanjas plāksnes nav jāvāra, tikai uz mirkli jāiemērc vārošā ūdenī. Tad liek pa kārtām.  Nedrīkst aizmirst iemērkt arī augšējai kārtai domātās lazanjas plāksnes!!!
Pievienots 13. mai 2009 13:31

Šņācējbite

nu re, un es būtu uzvārījusi
Pievienots 14. apr 2009 17:36

Atbildēt komentāram

Anonīms

Es parasti lieku vairaak merces garshai + lai nesanaak cietas kad iznjemu no cepeshkrasns,nekad gan neesu mercejusi ieprieksh,bet gan jau ka var
Pievienots 14. apr 2009 19:07

Atbildēt komentāram

taa arii sauc:)

lai lazanja buutu eedama tuliit peec pagatavoshanas,nevis gaidiit otru dienu...........[kad taa ir garshiigaaka].....es plaaksniites paturu pienaa,lai aatraak ievelkaas
Pievienots 15. apr 2009 12:48

Atbildēt komentāram

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. »


 

LAPAS KARTE