Mūžībā pēc saslimšanas ar Covid-19 devies PSKUS ārsts Pauls Aldiņš

2020. gada 31. decembra vakarā pēc ilgstošas cīņas ar Covid-19 mūžībā devies Paula Stradiņa Klīniskās universitātes slimnīcas ārsts infektologs Pauls Aldiņš, informē Paula Stradiņa Klīniskā universitātes slimnīca (PSKUS).

 

Infektologs Pauls Aldiņš. (Foto: Facebook / Paula Stradiņa Klīniskā universitātes slimnīca)

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Infektologs Pauls Aldiņš. (Foto: Facebook / Paula Stradiņa Klīniskā universitātes slimnīca)

PSKUS ziņo, ka kopš Covid-19 pandēmijas pirmsākumiem Pauls Aldiņš aktīvi iesaistījies tās apkarošanā, diemžēl pats zaudējis cīņā ar šo slimību.

Pauls Aldiņš bija viens no HIV, imūnsupresēto pacientu un vīrusa hepatīta modernās ārstēšanas pamatlicējiem Latvijā, nenogurstoši izglītojis kolēģus un studentus abās Latvijas medicīnas universitātēs.

PSKUS vēsta, ka saskarsmē ar pacientiem Pauls Aldiņš bijis ārsta visaugstāko ētikas un profesionalitātes standartu paraugs, arī darbā pret kolēģiem vienmēr bijs atsaucīgs, pacietīgs un laipns, nekad nav aizmirsis izpildīt solīto, bijis precīzs līdz sīkākai detaļai. Pauls Aldiņš godam pārstāvējis Paula Stradiņa Klīniskās universitātes slimnīcas vārdu ne tikai Latvijas, bet arī starptautiskā mērogā, piedaloties gan pētniecības, gan izglītojošās aktivitātēs.

Reklāma
Reklāma