Prieks! Mammamuntetiem.lv svin 11 gadu jubileju

Mēs, Latvijas vecāku organizācija Mammamuntetiem.lv 9.janvārī svinam savu 11 dzimšanas dienu. Nav skaidrs, vai 11 ir daudz vai maz, bet ir skaidrs, ka mums ir liela degsme un gribēšana paveikt vērtīgus un reizē skaistus darbus turpmākajos darbības gados.

Šī ir tikai daļa no Mammamuntetiem.lv kolektīva! Redaktore Gunita Krilova (Pirmā no kreisās. Viņa arī romāna Driftā tikai lēdijas autore!), vadītāja Inga Akmentiņa-Smildziņa, vadītājas vietniece Audra Šauere, radošo projektu vadītājas Rita Anopa un Agnese Gabrāne, biroja vādītāja Signe Paegle un video un foto mākslinieks Artūrs Ķipsts.

FOTO: Artūrs Ķipsts

Šī ir tikai daļa no Mammamuntetiem.lv kolektīva! Redaktore Gunita Krilova (Pirmā no kreisās. Viņa arī romāna "Driftā tikai lēdijas autore"!), vadītāja Inga Akmentiņa-Smildziņa, vadītājas vietniece Audra Šauere, radošo projektu vadītājas Rita Anopa un Agnese Gabrāne, biroja vādītāja Signe Paegle un video un foto mākslinieks Artūrs Ķipsts.

Dibinot uzņēmumu, ir visai grūti ilgtermiņā prognozēt, uz kurieni un kādi vēji pūtīs. Jo īpaši Latvijā un jo īpaši sociālās uzņēmējdarbības jomā. Un arī tāpēc, ka reizēm apkārtējā pasaule mainās tik ātri, ka cilvēks nepagūst izaugt līdzi un mainīt vai pilnveidot uzņemto darbības kursu. Tapēc nav skaidrs, vai 11 gadi vecāku organizācijai ir daudz vai maz. Tāpat reizēm ir grūti saprast, konkrēti kā un cik ļoti ģimenēm Latvijā esam nodarīgi.

Redzam skaitļus, tomēr ir tik iedvesmojoši un spēku dodoši, ja saņemam komentāru, kas paskaidro mūsu devumu. Piemēram, ir tik jauki, kad kāda sadarbības partnere atsit ziņu: “Inga, tagad esmu mamma, un dienu sāku ar Mammamuntetiem.lv.” :))) Vai - “Paldies, Tēva dienu mūsu ģimene apmeklē jau piecus gadus, un tas man ir licis padomāt par manām attiecībām ar manu tēti”. Un - “Jūsu žurnālu mūsu dārziņā vecāki var saņemt pret parakstu - diemžēl visiem vecākiem nepietiek, taču pieprasījums ir liels!”. Vai arī - “Ja nebūtu jūsu publicētās pamācības, kā rīkoties, ja aizrijas bērns, mans bērns…”. Iespējams, pēdējais minētais citāts ir tas, kura dēļ ir vērts turpināt darboties vēl vismaz turpmākos 11 gadus… Paldies par šiem labajiem vārdiem!

Augstu vērtējam arī argumentētu kritiku par mūsu darbību. Pateicamies par ieteikumiem, kas attiecas uz vecāku interešu pārstāvniecību Saeimas komisijās, veicot likumu grozījumus. Priecājamies par arvien jauniem sadarbības piedāvājumiem un idejām. Paldies!

Atgriežoties pie skaitļiem. Šobrīd no tiesas lepojamies, ka ģimenes portāla Mammauntetiem.lv apmeklējums ir tik liels! Decembrī portālu apmeklēja 342 852 cilvēki no Latvijas (šie ir oficiāli dati no Gemius; visu portālu datiem vari sekot līdzi ŠEIT). Šādu cilvēku pūli es pat nespēju iztēloties. :) Lepojamies, ka Tēva dienas festivālu (notiek septembra otrajā svētdienā) apmeklē vairāk nekā 10 000 ģimenes cilvēku no visas Latvijas. Esam gandarīti par lielo pieprasījumu un atsaukmēm par mūsu žurnāliem, kas iznāk mūsu vecāku izglītošanas programmas “Žurnāls seko bērnam” ietvaros un ko vecāki saņem bez maksas.

Un ir vēl daudz citu prieku. Starp galvenajiem maniem privātajiem priekiem ir Mammamuntetiem.lv komanda, kas nopietni aug (Audra, īpašs paldies Tev!:); sadarbības partneri, ar kuriem ir gadiem ilga sadarbība; un, jā, prieks arī pašai par sevi - daudzie izaicinājumi, grūtības un sasniegtās mazās virsotnes tik daudz ir iemācījušas un turpina mācīt. 

Reklāma
Reklāma

 

 

Autore: Inga Akmentiņa-Smildziņa, vecāku organizācijas Mammamuntetiem.lv vadītāja